Adana 1954 FK transfere doymuyor

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 10.06.2023 - 10:40, Güncelleme: 10.06.2023 - 10:40 2263+ kez okundu.
 

Adana 1954 FK transfere doymuyor

Yeni sezonda 3.futbol liginde mücadele edecek olan Adana 1954 FK'da transfer çalışmaları dur-durak bilmeden devam ediyor.
  Turuncu-Beyazlı ekip, Kuşadasıspor'dan Semih Emir Erdoğan ile anlaştı.  Adana 1954 FK'dan yapılan açıklama şöyle: "Kulübümüz, son olarak 3. Lig ekiplerinden Kuşadasıspor'da forma giyen Semih Emir Erdoğan ile 2 yıllık  sözleşme imzalamıştır. Katkılarından dolayı Avukat Umut Köroğlu'na teşekkür ederiz. Camiamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Ailemize Yeniden Hoş geldin Semih Emir Erdogan." Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu, transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ve güçlü takım oluşturacaklarını açıkladı.
Yeni sezonda 3.futbol liginde mücadele edecek olan Adana 1954 FK'da transfer çalışmaları dur-durak bilmeden devam ediyor.

 

Turuncu-Beyazlı ekip, Kuşadasıspor'dan Semih Emir Erdoğan ile anlaştı.  Adana 1954 FK'dan yapılan açıklama şöyle: "Kulübümüz, son olarak 3. Lig ekiplerinden Kuşadasıspor'da forma giyen Semih Emir Erdoğan ile 2 yıllık  sözleşme imzalamıştır. Katkılarından dolayı Avukat Umut Köroğlu'na teşekkür ederiz. Camiamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Ailemize Yeniden Hoş geldin Semih Emir Erdogan."

Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu, transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ve güçlü takım oluşturacaklarını açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.