Çalışan ailelere kreş desteği

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.05.2023 - 12:14, Güncelleme: 05.05.2023 - 12:14 2355+ kez okundu.
 

Çalışan ailelere kreş desteği

Seyhan Belediyesi tarafından 2000 Evler, Yeşilyurt, Tellidere, Gürsel Paşa ve Yeşiloba Mahallelerinde çalışan ailelere destek olması açısından açılan kreşlere büyük ilgi var.
  >> ALİ BOZ/ EREN EKİCİ   Çalışan ailelerin çocuklarını bir yere bırakamaması ve mağdur olmaları karşısında Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın talimatları doğrultusunda açılan kreşler, çalışan ailelerin can simidi oldu. Sabah saat 08:00’den akşam saat 17:00 arası çocuklarını Adana’nın değişik mahallelerindeki kreşlere bırakmak suretiyle hem işlerini aksatmıyorlar, hem de aile şefkati gösterilen kreşlerde çocuklarını merak etmiyorlar. Çalışan ailelerin kreşte bulunan çocuklarına sabahtan başlayıp gidişlerine kadar çalışan personelin sıcak ilgisi ile bakılıyor. Özellikle çalışan aileler kreşlere belli oranda ücret ödeyerek çocuklarının rahat etmesine de olanak sağlıyorlar. 2000 Evler kreşi bir müdür, bir halkla ilişkiler sorumlusu, 7 öğretmen, 2 yardımcı personel ve bir güvenlik ile çalışan ailelerin çocuklarına yardımcı oluyorlar. Kreşte bulunan çocukların her türlü ihtiyaçları Seyhan Belediyesi tarafından karşılanıyor ve anne şefkatiyle çocukların rahat etmesine özen gösteriliyor.          
Seyhan Belediyesi tarafından 2000 Evler, Yeşilyurt, Tellidere, Gürsel Paşa ve Yeşiloba Mahallelerinde çalışan ailelere destek olması açısından açılan kreşlere büyük ilgi var.

 

>> ALİ BOZ/ EREN EKİCİ

 

Çalışan ailelerin çocuklarını bir yere bırakamaması ve mağdur olmaları karşısında Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın talimatları doğrultusunda açılan kreşler, çalışan ailelerin can simidi oldu.

Sabah saat 08:00’den akşam saat 17:00 arası çocuklarını Adana’nın değişik mahallelerindeki kreşlere bırakmak suretiyle hem işlerini aksatmıyorlar, hem de aile şefkati gösterilen kreşlerde çocuklarını merak etmiyorlar.

Çalışan ailelerin kreşte bulunan çocuklarına sabahtan başlayıp gidişlerine kadar çalışan personelin sıcak ilgisi ile bakılıyor.

Özellikle çalışan aileler kreşlere belli oranda ücret ödeyerek çocuklarının rahat etmesine de olanak sağlıyorlar.

2000 Evler kreşi bir müdür, bir halkla ilişkiler sorumlusu, 7 öğretmen, 2 yardımcı personel ve bir güvenlik ile çalışan ailelerin çocuklarına yardımcı oluyorlar.

Kreşte bulunan çocukların her türlü ihtiyaçları Seyhan Belediyesi tarafından karşılanıyor ve anne şefkatiyle çocukların rahat etmesine özen gösteriliyor.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.