Adana ASKİ yeni su sayaçları ile trampa ihalesi yapacak

Resmi İlan 30.03.2023 - 13:32, Güncelleme: 30.03.2023 - 13:32 6806+ kez okundu.
 

Adana ASKİ yeni su sayaçları ile trampa ihalesi yapacak

Adana ASKİ yeni su sayaçları ile trampa ihalesi yapacak
İlan.gov.tr’de yer alan ilana göre, Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) kullanım dışı su sayaçlarının yeni su sayaçları ile trampa ihalesi yapacak. Toplam 58.119 Kg. kullanılmış (Pirinç gövdeli) su sayaçlarının, 20mm Çapında 190mm uzunluğundaki Yeni Soğuk Su Sayaçları ile Trampa Kapsamında Değişimi ihalesi 11.04.2023 tarihinde yapılacak. DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN https://www.ilan.gov.tr/ilan/1149926/ihale-duyurulari-satis-trampa-devir-ve-intikal-ihaleleri-kullanim-disi-su-sayaclarinin-yeni-su-sayaclari-ile-trampa-ihalesi-yapilacaktir Kaynak: https://www.ilan.gov.tr
Adana ASKİ yeni su sayaçları ile trampa ihalesi yapacak

İlan.gov.tr’de yer alan ilana göre, Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) kullanım dışı su sayaçlarının yeni su sayaçları ile trampa ihalesi yapacak. Toplam 58.119 Kg. kullanılmış (Pirinç gövdeli) su sayaçlarının, 20mm Çapında 190mm uzunluğundaki Yeni Soğuk Su Sayaçları ile Trampa Kapsamında Değişimi ihalesi 11.04.2023 tarihinde yapılacak.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

https://www.ilan.gov.tr/ilan/1149926/ihale-duyurulari-satis-trampa-devir-ve-intikal-ihaleleri-kullanim-disi-su-sayaclarinin-yeni-su-sayaclari-ile-trampa-ihalesi-yapilacaktir

Kaynak: https://www.ilan.gov.tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.