CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin göz dolduruyor

Siyaset 20.03.2023 - 10:53, Güncelleme: 20.03.2023 - 10:53 1547+ kez okundu.
 

CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin göz dolduruyor

Cumhuriyet Halk Partisi’nin en gözde milletvekillerinden Dr. Müzeyyen Şevkin’in başarılı çalışmalarla yeni dönemde partisine daha çok güç katacağı öngörülüyor.
>> ALİ BOZ MECLİSİN TEK JEOLOJİ MÜHENDİSİ Türkiye’yi yasa boğan depremin hemen ardından Adana’da ve deprem bölgesinde yoğun bir mücadele veren, halkı bilgilendiren, gazete ve televizyonlarda yapılması gerekenleri bilimsel yöntemlerle anlatan, mecliste yaptığı açıklamalarla önemi görülen ve ikinci kez Deprem Araştırma Komisyonu’na seçilen Dr. Şevkin’in çabası takdir topluyor. Meclisin tek jeoloji mühendisi olarak bilinen CHP’li Müzeyyen Şevkin’in milletvekili listelerinde zorluk çekmeyeceği kaydediliyor.    ADANALILAR’IN HER ZAMAN YANINDA CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin’in seçildiği günden bugüne kadar Adanalıların yanında yer alarak, sorunları konusunda çözüm odaklı olması ve halkın dertlerini meclis kürsüsünden anlatması, Adanalılar tarafından takdirle karşılanıyor. Özellikle çocuklar konusunda çok duyarlı davranan ve parti politikası olan “Hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek” ve “CHP iktidarında çocuklar çok mutlu olacak” tezine uygun hareket etmesi, ihtiyaç sahibi ailelerin gözünde de büyümesine neden oluyor.  
Cumhuriyet Halk Partisi’nin en gözde milletvekillerinden Dr. Müzeyyen Şevkin’in başarılı çalışmalarla yeni dönemde partisine daha çok güç katacağı öngörülüyor.

>> ALİ BOZ

MECLİSİN TEK JEOLOJİ MÜHENDİSİ

Türkiye’yi yasa boğan depremin hemen ardından Adana’da ve deprem bölgesinde yoğun bir mücadele veren, halkı bilgilendiren, gazete ve televizyonlarda yapılması gerekenleri bilimsel yöntemlerle anlatan, mecliste yaptığı açıklamalarla önemi görülen ve ikinci kez Deprem Araştırma Komisyonu’na seçilen Dr. Şevkin’in çabası takdir topluyor. Meclisin tek jeoloji mühendisi olarak bilinen CHP’li Müzeyyen Şevkin’in milletvekili listelerinde zorluk çekmeyeceği kaydediliyor.

 

 ADANALILAR’IN HER ZAMAN YANINDA

CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin’in seçildiği günden bugüne kadar Adanalıların yanında yer alarak, sorunları konusunda çözüm odaklı olması ve halkın dertlerini meclis kürsüsünden anlatması, Adanalılar tarafından takdirle karşılanıyor. Özellikle çocuklar konusunda çok duyarlı davranan ve parti politikası olan “Hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek” ve “CHP iktidarında çocuklar çok mutlu olacak” tezine uygun hareket etmesi, ihtiyaç sahibi ailelerin gözünde de büyümesine neden oluyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.