Seyhan Belediyesi 6 taşınmazını kiraya verecek

Resmi İlan 17.03.2023 - 11:22, Güncelleme: 17.03.2023 - 11:22 7017+ kez okundu.
 

Seyhan Belediyesi 6 taşınmazını kiraya verecek

Seyhan Belediyesi 6 adet taşınmazı ihale usülü ile kiraya verecek.
İlan.gov.tr’de yer alan ilana göre,  Seyhan Belediyesi 6 adet taşınmazı ihale usülü ile kiraya verecek. Geçici Teminat Makbuzu (Aslı) veya 2886 sayılı Kanuna göre (mevduat veya katılım bankalarından alacakları) Süresiz Teminat Mektubu (Teminat Mektubunda; ihale tarihinin ve hangi ihale için verildiğini içeren bilgilerin ve ilgili banka şubesince verilen teminat mektupları toplamı ile aynı şubenin limitlerinin de yazılması zorunlu olduğu açıklandı. DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN https://www.ilan.gov.tr/ilan/1144303/emlak-is-yeri-ve-ticari-isletme-seyhan-belediyesi-6-adet-tasinmazi-ihale-usulu-ile-kiraya-verecektir Kaynak: https://www.ilan.gov.tr/
Seyhan Belediyesi 6 adet taşınmazı ihale usülü ile kiraya verecek.

İlan.gov.tr’de yer alan ilana göre,  Seyhan Belediyesi 6 adet taşınmazı ihale usülü ile kiraya verecek. Geçici Teminat Makbuzu (Aslı) veya 2886 sayılı Kanuna göre (mevduat veya katılım bankalarından alacakları) Süresiz Teminat Mektubu (Teminat Mektubunda; ihale tarihinin ve hangi ihale için verildiğini içeren bilgilerin ve ilgili banka şubesince verilen teminat mektupları toplamı ile aynı şubenin limitlerinin de yazılması zorunlu olduğu açıklandı.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

https://www.ilan.gov.tr/ilan/1144303/emlak-is-yeri-ve-ticari-isletme-seyhan-belediyesi-6-adet-tasinmazi-ihale-usulu-ile-kiraya-verecektir

Kaynak: https://www.ilan.gov.tr/

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.