Kaplan’da üzüntü sürüyor

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 31.01.2023 - 10:39, Güncelleme: 31.01.2023 - 10:39 1440+ kez okundu.
 

Kaplan’da üzüntü sürüyor

Ligde bir türlü istenilen sonucu alamayarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Adanaspor’da Bodrumspor önünde alınan 2-1 yenilginin üzüntüsü sürüyor.
SON 2 MAÇTA 5 PUAN KAYBETTİ   Kendi saha ve taraftarı önünde öncellikle Yeni Malatyaspor ile berabere kalan ve son olarak da geçtiğimiz  Pazar günü yine sahasında Bodrumspor’a maçın son dakikalarında yediği gol ile 2-1 yenilen Turuncu-Beyazlı ekip Adanaspor’un Teknik Direktörü Kemal Kılıç, iyi oynayarak kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi. Teknik Direktör Kılıç, maçın son bölümünde bireysel bir hatayla eksik kaldıklarını ve mağlup duruma düştüklerini aktaran Kılıç, "Maalesef bu sorunumuzu çözemiyoruz veya çözmekte çok gecikiyoruz. Üzgünüz, kazanıp aşağılardan çıkmak için önemli bir maçtı ama çok da iyi oynamamıza rağmen maçı kaybettik" diye konuştu. Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, hakemlerin de hatalar yapabildiğini ifade ederek, "Hakemin ilk yarıda rakibe bence yüzde yüz kırmızı kart vermesi gerekiyordu ama onun üzerinde durmamak lazım. Çünkü yaptığımız savunma hataları var. Her maça yansıyan savunma hataları var. Çok üstün oynadığımız, kalemizde gol tehlikesi görmediğimiz oyunda yine basit bir hatayla kaybettik” diye konuştu.
Ligde bir türlü istenilen sonucu alamayarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Adanaspor’da Bodrumspor önünde alınan 2-1 yenilginin üzüntüsü sürüyor.

SON 2 MAÇTA 5 PUAN KAYBETTİ

 

Kendi saha ve taraftarı önünde öncellikle Yeni Malatyaspor ile berabere kalan ve son olarak da geçtiğimiz  Pazar günü yine sahasında Bodrumspor’a maçın son dakikalarında yediği gol ile 2-1 yenilen Turuncu-Beyazlı ekip Adanaspor’un Teknik Direktörü Kemal Kılıç, iyi oynayarak kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi. Teknik Direktör Kılıç, maçın son bölümünde bireysel bir hatayla eksik kaldıklarını ve mağlup duruma düştüklerini aktaran Kılıç, "Maalesef bu sorunumuzu çözemiyoruz veya çözmekte çok gecikiyoruz. Üzgünüz, kazanıp aşağılardan çıkmak için önemli bir maçtı ama çok da iyi oynamamıza rağmen maçı kaybettik" diye konuştu.

Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, hakemlerin de hatalar yapabildiğini ifade ederek, "Hakemin ilk yarıda rakibe bence yüzde yüz kırmızı kart vermesi gerekiyordu ama onun üzerinde durmamak lazım. Çünkü yaptığımız savunma hataları var. Her maça yansıyan savunma hataları var. Çok üstün oynadığımız, kalemizde gol tehlikesi görmediğimiz oyunda yine basit bir hatayla kaybettik” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.