Şimşek, Fenerbahçe’ye odaklandı

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 30.01.2023 - 11:58, Güncelleme: 30.01.2023 - 11:58 1578+ kez okundu.
 

Şimşek, Fenerbahçe’ye odaklandı

Adana Demirspor’da Sivasspor önünde alınan 2-1 galibiyetin sevinci sürerken, şimdi tüm gözler Fenerbahçe maçına çevrildi. Bu maçın hazırlıklarına ara vermeden başlayan Adana Demirspor’da yeni transfer Cherif Ndiaye takımla ilk antrenmanına çıktı. Büyük ilgi görmesi beklenen Fenerbahçe maçı için Adana Demirspor Kulübü biletleri dün akşam 19.40 itibariyle satışa çıkardığını duyurdu.
SABİT ÖZKESER / ÖZEL HABERİ   “GURUR VERİCİ BİR  GALİBİYET ALDIK” Sivasspor’un sahasının zemininin futbol oynamaya elverişle olmaması dolayısıyla Malatya’da karşılaştığı maçta taraftarlarının  da desteğiyle sahadan 3 puan ile ayrılan Mavi-Lacivertli ekip Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Vincenzo Montella, gurur verici bir galibiyet aldıklarını söyledi. Montella, takımda eksiklikleri olmalarına rağmen iyi bir oyun sergileyip galibiyet almalarının kendileri için gurur verici olduğunu kaydetti. Karşılaşmanın ilk yarısına baktıklarında teknik anlamda çok iyi oynadıklarını belirten Montella, “İkinci yarıda biraz daha rekabet ortamındaki korumamız gereken performansımızı artırmamız gerektiğini düşünüyorum. Aslında ilk yarıda biraz daha fazla gol atabilirdik. İkinci yarıda komple başka bir maça dönüştü. Konsantrasyonumuz biraz düştü. Sıkıntıya düşmeye başlamıştık ki buna rağmen 3-1'i de yakalayabilirdik. Arada giden bir skordu. Sonuna kadar getirdiğimiz bir maçtı ve galibiyeti aldık. Gurur verici bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum" diye konuştu. "EMRE AKBABA VE BELHAHDA ÇOK DEĞERLİ OYUNCULAR” Bir gazetecinin 'Bundan sonra maçlarda Emre Akbaba ve Belhanda gibi iki oyun kurucuyla mı başlayacaksınız' sorusuna da Montella, "Bizim için çok değerli futbolcular. Şu ana kadar bunu sahada gösterdiler zaten. Şunu da söylemek lazım biraz farklı pozisyonda oynuyorlar. İkisi de çok değerli oyuncular. Forvetimiz olduğunda değişikliğe gidilebilir ama şu an için yok böyle devam etmemiz lazım" yanıtını verdi. “ŞİMDİ TARAFTARLARIMIZLA BULUŞMA ZAMANI” Adana Demirspor’un ara transferde kadrosuna dahil ettiği Mert Çetin, Sivasspor önünde ilk maçına çıktı.  İkinci yarının ortalarında oyundan sakatlanarak yerini Manev’e bırakan Mert Çetin, Sosyal Medya paylaşımında 2-1’lik alınan galibiyetle ilgili olarak, “İlk maç, güzel skor! Şimdi taraftarlarımızla buluşma zamanı. Hedefler için, daha iyisi için mücadeleye devam” görüşlerine yer verildi. Şimdi Fenerbahçe maçını düşünmeye başlayan Adana Demirspor’da Stambouli, bu maçta kart cezalası olduğu için kadroda yer alamayacak. ASSOMBALONGA İLE YOLLAR AYRILDI Mavi-Lacivertli ekip Adana Demirspor, forvet oyuncusu Britt Assombalonga'nın sözleşmesinin karşılıklı feshedildiğini açıkladı. Adana Demirspor kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Oyuncumuz Britt Assombalonga'nın kulübümüzle olan sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak feshedilmiştir. Kendisine kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" denildi. Demokratik Kongolu futbolcu, 2021-2022 sezonu öncesi İngiliz ekiplerinden Middlesbrough'tan transfer edilmişti. Assombalonga, geçen sezon Adana Demirspor formasıyla 40 resmi maçta 12 gol atarken, bu sezon ise 14 resmi karşılaşmada 6 kez fileleri havalandırdı.
Adana Demirspor’da Sivasspor önünde alınan 2-1 galibiyetin sevinci sürerken, şimdi tüm gözler Fenerbahçe maçına çevrildi. Bu maçın hazırlıklarına ara vermeden başlayan Adana Demirspor’da yeni transfer Cherif Ndiaye takımla ilk antrenmanına çıktı. Büyük ilgi görmesi beklenen Fenerbahçe maçı için Adana Demirspor Kulübü biletleri dün akşam 19.40 itibariyle satışa çıkardığını duyurdu.

SABİT ÖZKESER / ÖZEL HABERİ

 

“GURUR VERİCİ BİR

 GALİBİYET ALDIK”

Sivasspor’un sahasının zemininin futbol oynamaya elverişle olmaması dolayısıyla Malatya’da karşılaştığı maçta taraftarlarının  da desteğiyle sahadan 3 puan ile ayrılan Mavi-Lacivertli ekip Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Vincenzo Montella, gurur verici bir galibiyet aldıklarını söyledi. Montella, takımda eksiklikleri olmalarına rağmen iyi bir oyun sergileyip galibiyet almalarının kendileri için gurur verici olduğunu kaydetti. Karşılaşmanın ilk yarısına baktıklarında teknik anlamda çok iyi oynadıklarını belirten Montella, “İkinci yarıda biraz daha rekabet ortamındaki korumamız gereken performansımızı artırmamız gerektiğini düşünüyorum. Aslında ilk yarıda biraz daha fazla gol atabilirdik. İkinci yarıda komple başka bir maça dönüştü. Konsantrasyonumuz biraz düştü. Sıkıntıya düşmeye başlamıştık ki buna rağmen 3-1'i de yakalayabilirdik. Arada giden bir skordu. Sonuna kadar getirdiğimiz bir maçtı ve galibiyeti aldık. Gurur verici bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum" diye konuştu.

"EMRE AKBABA VE BELHAHDA

ÇOK DEĞERLİ OYUNCULAR”

Bir gazetecinin 'Bundan sonra maçlarda Emre Akbaba ve Belhanda gibi iki oyun kurucuyla mı başlayacaksınız' sorusuna da Montella, "Bizim için çok değerli futbolcular. Şu ana kadar bunu sahada gösterdiler zaten. Şunu da söylemek lazım biraz farklı pozisyonda oynuyorlar. İkisi de çok değerli oyuncular. Forvetimiz olduğunda değişikliğe gidilebilir ama şu an için yok böyle devam etmemiz lazım" yanıtını verdi.

“ŞİMDİ TARAFTARLARIMIZLA

BULUŞMA ZAMANI”

Adana Demirspor’un ara transferde kadrosuna dahil ettiği Mert Çetin, Sivasspor önünde ilk maçına çıktı.  İkinci yarının ortalarında oyundan sakatlanarak yerini Manev’e bırakan Mert Çetin, Sosyal Medya paylaşımında 2-1’lik alınan galibiyetle ilgili olarak, “İlk maç, güzel skor! Şimdi taraftarlarımızla buluşma zamanı. Hedefler için, daha iyisi için mücadeleye devam” görüşlerine yer verildi. Şimdi Fenerbahçe maçını düşünmeye başlayan Adana Demirspor’da Stambouli, bu maçta kart cezalası olduğu için kadroda yer alamayacak.

ASSOMBALONGA İLE

YOLLAR AYRILDI

Mavi-Lacivertli ekip Adana Demirspor, forvet oyuncusu Britt Assombalonga'nın sözleşmesinin karşılıklı feshedildiğini açıkladı. Adana Demirspor kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Oyuncumuz Britt Assombalonga'nın kulübümüzle olan sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak feshedilmiştir. Kendisine kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" denildi.
Demokratik Kongolu futbolcu, 2021-2022 sezonu öncesi İngiliz ekiplerinden Middlesbrough'tan transfer edilmişti.
Assombalonga, geçen sezon Adana Demirspor formasıyla 40 resmi maçta 12 gol atarken, bu sezon ise 14 resmi karşılaşmada 6 kez fileleri havalandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.