Sıdıka Uçuk: “Yüreğir’de dağ gibi büyüyoruz”

Siyaset 04.01.2023 - 10:56, Güncelleme: 16.01.2023 - 07:03 2366+ kez okundu.
 

Sıdıka Uçuk: “Yüreğir’de dağ gibi büyüyoruz”

Memleket Partisi Yüreğir İlçe Başkanı Sıdıka Uçuk, Yüreğir’de günden güne büyüdüklerini ve vatandaşların ilgi ve alakasıyla karşılaştıklarını söyledi.
ALİ BOZ/ ELİF HALLAÇOĞLU   ÜYE KAYITLARINDA ARTIŞ Memleket Partisi Yüreğir İlçe Başkanı Sıdıka Uçuk, Yüreğirlilerin memleket partisine olan ilgisinin arttığını belirterek, “ Biz Memleket Partisi Yüreğir İlçe örgütü olarak, üye kayıtlarında patlama yaptık. Vatandaşımızın partimize olan ilgisi bizleri mutlu ediyor” dedi.  “VATANADAŞIN DERDİNE ORTAK OLUYORUZ” Yüreğir’de her gittikleri yerde vatandaşın sorunlarına ortak olmaya çalıştıklarının altını çizen Memleket Partisi Yüreğir İlçe Başkanı Sıdıka Uçuk, şunları söyledi. “ Biz parti olarak Yüreğir halkının yanında olduğumuzu ve sıkıntılarına ortak olduğumuzu belirtiyoruz. Bu nedenle Yüreğirli halkımızın partimize olan güvenine layık olmaya özen gösteriyoruz.” “KADINLARIMIZLA BİRLİKTEYİZ” Özellikle Yüreğir’li kadınlarla birlikte olmaya özen gösterdiklerini dile getiren Uçuk, “ Yüreğirli kadınlarımız bizim baş tacıdır. Onlarla birlikte Pazar konuşuyoruz. Mutfak konuşuyoruz. Kadınlarımızın sıkıntılarını konuşuyoruz. Kadınlarımızın sıkıntılarına da ortak olmaya çalışıyoruz. Kadınlarımızın ilgisi partimizin Yüreğir de birinci parti olacağının göstergesidir” diye konuştu.  
Memleket Partisi Yüreğir İlçe Başkanı Sıdıka Uçuk, Yüreğir’de günden güne büyüdüklerini ve vatandaşların ilgi ve alakasıyla karşılaştıklarını söyledi.

ALİ BOZ/ ELİF HALLAÇOĞLU

 

ÜYE KAYITLARINDA ARTIŞ

Memleket Partisi Yüreğir İlçe Başkanı Sıdıka Uçuk, Yüreğirlilerin memleket partisine olan ilgisinin arttığını belirterek, “ Biz Memleket Partisi Yüreğir İlçe örgütü olarak, üye kayıtlarında patlama yaptık. Vatandaşımızın partimize olan ilgisi bizleri mutlu ediyor” dedi.

 “VATANADAŞIN DERDİNE ORTAK OLUYORUZ”

Yüreğir’de her gittikleri yerde vatandaşın sorunlarına ortak olmaya çalıştıklarının altını çizen Memleket Partisi Yüreğir İlçe Başkanı Sıdıka Uçuk, şunları söyledi. “ Biz parti olarak Yüreğir halkının yanında olduğumuzu ve sıkıntılarına ortak olduğumuzu belirtiyoruz. Bu nedenle Yüreğirli halkımızın partimize olan güvenine layık olmaya özen gösteriyoruz.”

“KADINLARIMIZLA BİRLİKTEYİZ”

Özellikle Yüreğir’li kadınlarla birlikte olmaya özen gösterdiklerini dile getiren Uçuk, “ Yüreğirli kadınlarımız bizim baş tacıdır. Onlarla birlikte Pazar konuşuyoruz. Mutfak konuşuyoruz. Kadınlarımızın sıkıntılarını konuşuyoruz. Kadınlarımızın sıkıntılarına da ortak olmaya çalışıyoruz. Kadınlarımızın ilgisi partimizin Yüreğir de birinci parti olacağının göstergesidir” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.