Ali Gönlü’den taraftara teşekkür

Spor 21.12.2022 - 10:38, Güncelleme: 16.01.2023 - 07:03 1646+ kez okundu.
 

Ali Gönlü’den taraftara teşekkür

Adana 1954 FK’nın Taraftarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Gönlü, Araban Belediye deplasmanında yanlarında olan taraftarlara teşekkür etti.
Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta lider durumda bulunan Adana 1954 FK, ligin ilk yarısının son maçında Pazar günü saat 14.00’de Muharrem Gülergin Stadında karşılaşacağı Samandağı Belediye maçına kilitlendi. Taraftarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Gönlü, Adana’da ve deplasmanda oynadıkları maçlarda taraftarlarının yanlarında olmasının kendilerine büyük bir güç verdiğini dile getirdi. Takım olarak taraftarları ile daha güçlü olduklarını bildiren Ali Gönlü, “En önemli maç en yakın maçtır. Öncelikle Pazar günü evimizde karşılaşacağımız Samandağı Belediye maçını düşünüyoruz. Bu maçı kazanarak ligin ilk yarısını 3 puan ile kapatmak arzusundayız.Başkanımız Menderes Kutlu’nun önderliğinde lig sonunda takımımızı layık olduğu 3.futbol ligine taşıyacağımıza inanıyoruz” diye konuştu. 
Adana 1954 FK’nın Taraftarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Gönlü, Araban Belediye deplasmanında yanlarında olan taraftarlara teşekkür etti.

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta lider durumda bulunan Adana 1954 FK, ligin ilk yarısının son maçında Pazar günü saat 14.00’de Muharrem Gülergin Stadında karşılaşacağı Samandağı Belediye maçına kilitlendi.

Taraftarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Gönlü, Adana’da ve deplasmanda oynadıkları maçlarda taraftarlarının yanlarında olmasının kendilerine büyük bir güç verdiğini dile getirdi. Takım olarak taraftarları ile daha güçlü olduklarını bildiren Ali Gönlü, “En önemli maç en yakın maçtır. Öncelikle Pazar günü evimizde karşılaşacağımız Samandağı Belediye maçını düşünüyoruz. Bu maçı kazanarak ligin ilk yarısını 3 puan ile kapatmak arzusundayız.Başkanımız Menderes Kutlu’nun önderliğinde lig sonunda takımımızı layık olduğu 3.futbol ligine taşıyacağımıza inanıyoruz” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.