“Umudun DEVA’sı biziz””

Siyaset 21.12.2022 - 10:35, Güncelleme: 16.01.2023 - 07:03 1053+ kez okundu.
 

“Umudun DEVA’sı biziz””

Deva Partisi Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık, milletin artık dayanacak güçlerinin kalmadığını ve hayat pahalılığı altında ne yapacaklarını şaşırdıklarını belirterek, “ Milletimiz güven ve umut istiyoruz.
ALİ BOZ/ELİF HALLAÇOĞLU / ÖZEL HABERİ Milletimiz hem bize hem de 6’lı masaya umut bağlamış durumdadır. Deva Partisi olarak umuda DEVA olmaya çalışıyoruz” dedi. Ekonomik krizin hat safhaya çıktığı günümüzde DEVA Partisi olarak insanların sıkıntıların yakından bildiklerini belirten  Kısacık,  “ DEVA Partisi olarak insanlarımızın sıkıntılarına deva olmayı kendimize vazife saydık. İşsiz vatandaşlarımıza bizim iktidarımızda iş olanakları sağlayacağız. Ekonomik kriz içinde bulunan vatandaşlarımızın bu sıkıntılarına çözümler üreteceğiz. Vatandaşımızın ekonomik sıkıntılarına DEVA olmak için geliyoruz. İktidarımızda ekonomik krize son vereceğiz” diye konuştu. Ekonomik krizi en fazla altı ayda bitireceklerini enflasyonu iki sene içinde tek haneye düşüreceklerini ifade eden Sadullah Kısacık şöyle konuştu. “ İktidarımızda çarşı pazara bereket getireceğiz. Emeklinin, memurun, işçinin ve orta direğin gelirini artıracak; gençlere iş imkanlarının oluşmasını sağlayacağız. Gençlerimizin artık umudu ve güveni kalmamış gibi görülüyor ve gençlerimiz bu seçimi bekliyor. Bu seçim her kesin umudu ve bizde DEVA Partisi olarak insanlarımızın umuduna layık olmaya çalışıyoruz” dedi. Adana’da İl ve İlçe teşkilatlarıyla birlikte sahalarda olmaya devam ettiklerini söyleyen DEVA Partisi Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık, daha sonra şöyle devam etti: “ Saha çalışmalarımızda milletimizdeki bıkkınlığı gözlüyoruz. Fakat vatandaşlarımız bu sıkıntılardan kurtulmak için seçimi beklediklerini belirtiyorlar. Şu anda 41 İlde seçime tek giriyoruz. Çalışmalarımız devam ediyor. İnsanlarımızın güvensizlikleri artık gözle görülür şekilde görülüyor. Bu nedenle bizde insanlarımızın umudu olmaya devam ediyoruz. Adana’da partimiz çok iyi durumdadır.” Adana’da özellikle dar gelirli ailelerin gözlerindeki belirsizliklerini gördüklerini ifade eden Sadullah Kısacık, şöyle konuştu. “ İşçilerimizi, memurlarımızın, emeklilerimizin, çiftçilerimizin ve esnafımızın yaşadıkları sıkıntılar ortadadır. Geçinemiyorlar. Geçinmeye çabalıyorlar. Ama bu geçim sıkıntısı ile mücadele etmeye çalışan da var, mücadele edemeyen de var. İnsanlarımız artık kendilerine sahip çıkacak ve kendilerine güven ve umut olacakları bekliyorlar. Biz insanlarımızın umuduna DEVA olmaya çalışıyoruz.” DEVA Partisinin iktidarında işçilerin, memurların, emeklilerin daha fazla maaş alacaklarına vurgu yapan DEVA Partisi Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık, şunları söyledi. “ Esnafımızın durumu ortada sattıklarının yerine yenisi alamıyorlar. Çiftçilerimiz ekim yapamaz durumdalar. İnsanlarımızı kendi kaderlerine bırakmayacağız. Çocukların sokakta yaşamalarına ve istismar edilmelerine engel olacağız. Yoksul ailelerimizin her zaman yanlarında olacağız. Bizim iktidarımızda kimse aç ve açıkta kalmayacak. Esnaflarımızın iş yapabilmelerine imkanlar sağlayacağız.”
Deva Partisi Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık, milletin artık dayanacak güçlerinin kalmadığını ve hayat pahalılığı altında ne yapacaklarını şaşırdıklarını belirterek, “ Milletimiz güven ve umut istiyoruz.

ALİ BOZ/ELİF HALLAÇOĞLU / ÖZEL HABERİ

Milletimiz hem bize hem de 6’lı masaya umut bağlamış durumdadır. Deva Partisi olarak umuda DEVA olmaya çalışıyoruz” dedi.

Ekonomik krizin hat safhaya çıktığı günümüzde DEVA Partisi olarak insanların sıkıntıların yakından bildiklerini belirten  Kısacık,  “ DEVA Partisi olarak insanlarımızın sıkıntılarına deva olmayı kendimize vazife saydık. İşsiz vatandaşlarımıza bizim iktidarımızda iş olanakları sağlayacağız. Ekonomik kriz içinde bulunan vatandaşlarımızın bu sıkıntılarına çözümler üreteceğiz. Vatandaşımızın ekonomik sıkıntılarına DEVA olmak için geliyoruz. İktidarımızda ekonomik krize son vereceğiz” diye konuştu.

Ekonomik krizi en fazla altı ayda bitireceklerini enflasyonu iki sene içinde tek haneye düşüreceklerini ifade eden Sadullah Kısacık şöyle konuştu. “ İktidarımızda çarşı pazara bereket getireceğiz. Emeklinin, memurun, işçinin ve orta direğin gelirini artıracak; gençlere iş imkanlarının oluşmasını sağlayacağız. Gençlerimizin artık umudu ve güveni kalmamış gibi görülüyor ve gençlerimiz bu seçimi bekliyor. Bu seçim her kesin umudu ve bizde DEVA Partisi olarak insanlarımızın umuduna layık olmaya çalışıyoruz” dedi.

Adana’da İl ve İlçe teşkilatlarıyla birlikte sahalarda olmaya devam ettiklerini söyleyen DEVA Partisi Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık, daha sonra şöyle devam etti: “ Saha çalışmalarımızda milletimizdeki bıkkınlığı gözlüyoruz. Fakat vatandaşlarımız bu sıkıntılardan kurtulmak için seçimi beklediklerini belirtiyorlar. Şu anda 41 İlde seçime tek giriyoruz. Çalışmalarımız devam ediyor. İnsanlarımızın güvensizlikleri artık gözle görülür şekilde görülüyor. Bu nedenle bizde insanlarımızın umudu olmaya devam ediyoruz. Adana’da partimiz çok iyi durumdadır.”

Adana’da özellikle dar gelirli ailelerin gözlerindeki belirsizliklerini gördüklerini ifade eden Sadullah Kısacık, şöyle konuştu. “ İşçilerimizi, memurlarımızın, emeklilerimizin, çiftçilerimizin ve esnafımızın yaşadıkları sıkıntılar ortadadır. Geçinemiyorlar. Geçinmeye çabalıyorlar. Ama bu geçim sıkıntısı ile mücadele etmeye çalışan da var, mücadele edemeyen de var. İnsanlarımız artık kendilerine sahip çıkacak ve kendilerine güven ve umut olacakları bekliyorlar. Biz insanlarımızın umuduna DEVA olmaya çalışıyoruz.”

DEVA Partisinin iktidarında işçilerin, memurların, emeklilerin daha fazla maaş alacaklarına vurgu yapan DEVA Partisi Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık, şunları söyledi. “ Esnafımızın durumu ortada sattıklarının yerine yenisi alamıyorlar. Çiftçilerimiz ekim yapamaz durumdalar. İnsanlarımızı kendi kaderlerine bırakmayacağız. Çocukların sokakta yaşamalarına ve istismar edilmelerine engel olacağız. Yoksul ailelerimizin her zaman yanlarında olacağız. Bizim iktidarımızda kimse aç ve açıkta kalmayacak. Esnaflarımızın iş yapabilmelerine imkanlar sağlayacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.