“Tek hedef şampiyonluk”

Spor 20.12.2022 - 10:31, Güncelleme: 16.01.2023 - 07:03 1585+ kez okundu.
 

“Tek hedef şampiyonluk”

Adana 1954 FK’nın Başkan Yardımcısı ve iş insanı Umut Polat, takım olarak tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ve yolunun sonunun da şampiyonluk olduğunu dile getirdi.
Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta zirvede bulunan Adana 1954 FK, Pazar günü deplasmanda Araban Belediye ile 1-1 berabere kaldı. Turuncu-Beyazlı ekip, hem yenilmezliğini hem de liderliğini sürdürdü. Hakemin bitiş düdüğü sonrasında açıklamalarda bulunan Başkan Yardımcısı ve iş insanı Umut Polat, “Girdiğimiz net gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Liderliğimiz devam ediyor. Başkanımız Menderes Kutlu’nun önderliğinde lig sonunda takımımızı layık olduğu 3.futbol ligine taşıyacağız. İnançlı ve kararlıyız. Araban deplasmanına gelerek bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Umut Polat, hafta sonunda ligde ilk yarının son maçında Muharrem Gülergin Stadında konuk edecekleri Samandağı Belediye maçına galibiyet düşüncesi ile hazırlanacaklarını sözlerine ekledi. 
Adana 1954 FK’nın Başkan Yardımcısı ve iş insanı Umut Polat, takım olarak tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ve yolunun sonunun da şampiyonluk olduğunu dile getirdi.

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta zirvede bulunan Adana 1954 FK, Pazar günü deplasmanda Araban Belediye ile 1-1 berabere kaldı. Turuncu-Beyazlı ekip, hem yenilmezliğini hem de liderliğini sürdürdü. Hakemin bitiş düdüğü sonrasında açıklamalarda bulunan Başkan Yardımcısı ve iş insanı Umut Polat, “Girdiğimiz net gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Liderliğimiz devam ediyor.

Başkanımız Menderes Kutlu’nun önderliğinde lig sonunda takımımızı layık olduğu 3.futbol ligine taşıyacağız. İnançlı ve kararlıyız. Araban deplasmanına gelerek bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Umut Polat, hafta sonunda ligde ilk yarının son maçında Muharrem Gülergin Stadında konuk edecekleri Samandağı Belediye maçına galibiyet düşüncesi ile hazırlanacaklarını sözlerine ekledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.