Hakemler iftarda buluştu

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 18.04.2023 - 11:06, Güncelleme: 18.04.2023 - 11:06 2108+ kez okundu.
 

Hakemler iftarda buluştu

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Adana Şubesi olarak her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğinde Hakemler, Gözlemci hocalar ve misafirler ile İlyas Ayan Hakemevi’nde birlikte oldular.
>> SABİT ÖZKESER   Geleneksel iftar yemeğine  TFFHGD Yönetim Kurul üyesi ve Mersin Şube Başkanı Alkan Altan, Mersin İHK Başkanı Hüdaverdi Savcı, Sarıçam Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Kadir Gül, Çukurova Belediyesi Spor Müdürü ve ASKF Genel Sekreteri Ergin Ulun, Büyük Şehir Belediyesi Denizcilik Şube Müdürü Tamer Leba, Yerel Medya Güç Birliği Başkanı Kamil Yalçın Göl, eski FİFA Hakemi ve eski TFFHGD Adana  Şube Başkanı Ayhan Yücebilgiç, eski Gençlik ve Spor Şube Müdürü Kazım Tekin, eski İHK Başkanı Cahit Kum, hakemler ve gözlemci hocalar ile birlikte ailece katıldı.  İftara katılanlara teşekkür eden TFFHGD Adana Şube Başkanı Tülay Tapcı  “Mübarek Ramazan ayının son günlerini iştirak ettiğimiz bugünlerde davetimize icap edip gelen değerli misafirlerimize, Hakemlerimize, Gözlemci hocalarıma ve kıymetli ailelerine tekrardan teşekkür ediyorum. Siyasetçilerin Amatör spora destek olmalarının çok önemli bir unsur olduğunu ve son günlerde yaşadığımız deprem ile camiamıza fazlası ile bunu hissettiren tüm Belediye Başkanlarımız ile birlikte bu organizasyonu yapmamıza ciddi destekler veren Sarıçam Belediye Başkanımız Sayın Bilal Uludağ'a huzurlarınızda Teşekkür etmek istiyorum. İyi ki varlar, çünkü Sporun ve Sporcunun yanında olan herkesten de Allah razı olsun. Bu yaşadığımız zorlu süreçlerin dışında her zaman yanımızda olduğunu hissettiren TFFHGD Genel Başkanım Dr. Abdurrahman Arıcı hocam yoğun bir programı olduğundan dolayı bugün aramıza katılamadı ama selamlarını ve Ramazan Bayramınızı tebrik ettiğini sizlere iletiyorum. Eski bir hakem veya Dernek Başkanı olmaktan çok bir ablanız olarak her zaman hakemlerimizin yanlarında olduğumu özellikle belirtmek istiyorum. Bu vesileyle hakem camiamızın ve ailelerinin Ramazan Bayramını şimdiden kutluyorum” dedi.    
Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Adana Şubesi olarak her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğinde Hakemler, Gözlemci hocalar ve misafirler ile İlyas Ayan Hakemevi’nde birlikte oldular.

>> SABİT ÖZKESER

 

Geleneksel iftar yemeğine  TFFHGD Yönetim Kurul üyesi ve Mersin Şube Başkanı Alkan Altan, Mersin İHK Başkanı Hüdaverdi Savcı, Sarıçam Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Kadir Gül, Çukurova Belediyesi Spor Müdürü ve ASKF Genel Sekreteri Ergin Ulun, Büyük Şehir Belediyesi Denizcilik Şube Müdürü Tamer Leba, Yerel Medya Güç Birliği Başkanı Kamil Yalçın Göl, eski FİFA Hakemi ve eski TFFHGD Adana  Şube Başkanı Ayhan Yücebilgiç, eski Gençlik ve Spor Şube Müdürü Kazım Tekin, eski İHK Başkanı Cahit Kum, hakemler ve gözlemci hocalar ile birlikte ailece katıldı.

 İftara katılanlara teşekkür eden TFFHGD Adana Şube Başkanı Tülay Tapcı  “Mübarek Ramazan ayının son günlerini iştirak ettiğimiz bugünlerde davetimize icap edip gelen değerli misafirlerimize, Hakemlerimize, Gözlemci hocalarıma ve kıymetli ailelerine tekrardan teşekkür ediyorum. Siyasetçilerin Amatör spora destek olmalarının çok önemli bir unsur olduğunu ve son günlerde yaşadığımız deprem ile camiamıza fazlası ile bunu hissettiren tüm Belediye Başkanlarımız ile birlikte bu organizasyonu yapmamıza ciddi destekler veren Sarıçam Belediye Başkanımız Sayın Bilal Uludağ'a huzurlarınızda Teşekkür etmek istiyorum. İyi ki varlar, çünkü Sporun ve Sporcunun yanında olan herkesten de Allah razı olsun. Bu yaşadığımız zorlu süreçlerin dışında her zaman yanımızda olduğunu hissettiren TFFHGD Genel Başkanım Dr. Abdurrahman Arıcı hocam yoğun bir programı olduğundan dolayı bugün aramıza katılamadı ama selamlarını ve Ramazan Bayramınızı tebrik ettiğini sizlere iletiyorum. Eski bir hakem veya Dernek Başkanı olmaktan çok bir ablanız olarak her zaman hakemlerimizin yanlarında olduğumu özellikle belirtmek istiyorum. Bu vesileyle hakem camiamızın ve ailelerinin Ramazan Bayramını şimdiden kutluyorum” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.