Güngör ailesi yardım bekliyor

Yaşam 10.04.2023 - 11:59, Güncelleme: 10.04.2023 - 11:59 2291+ kez okundu.
 

Güngör ailesi yardım bekliyor

Seyhan ilçesine bağlı Dağlıoğlu Mahallesinde bir aile dramı yaşanıyor. Uzun bir süredir Dağlıoğlu Mahallesi 14047 sokak 52 de oturan Güngör ailesinin durumu içler acısı.
>> ALİ BOZ/EREN EKİCİ   2 oda olan Evin içi oturulmaz halde. Ev çöplük ve pislik içerisinde ve Güngör ailesi yaşamlarını bu evde sürüyorlar. Evin bir an önce temizlenmesi ve dezenfekte olması gerekiyor. Bu ev ne hasta ne de sağlam bir insanın yaşamasına uygun değil. Anne Nebahat Güngör, yaşam koşullarından uzak bu evde hasta ve yataktan çıkamıyor. Ekonomik krizin vurduğu ailelerden birisi Güngör ailesi. Oğlu böbrek yetmezliği hastalığına yakalanıyor ve anne Nebahat Güngör, hiç tereddüt etmeden böbreğini oğluna veriyor. Ama oğlu ameliyat olduktan bir hafta sonra vefat ediyor. Güngör ailesinin durumunu öğrenen Omeryan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Türkan Bakır, bahse konu eve giderek inceleme yaptı.  Türkan Bakır, “ Bu evde oturulmaz. Bu evin bir an önce temizlenmesi, dezenfekte edilmesi ve annenin gerekli sağlık taramasından geçirilmesi gerekiyor” dedi. Bakır, ayrıca şunları söyledi: “ Anne Nebahat Güngör’ün, oğlu ölmeden ‘Anne ben ölecem, ölmeden bir döner yiyebilseydim’ dediğini belirtiyor. Anne Güngör, ne ilaç alabildiğini nede oğluna bir döner alacak paralarının olmadığını söylüyor. Bu durum içler acısı bir durumdur. Biz dernek olarak elimizden gelen desteği veriyoruz. Bu konuya yetkililerinde sahip çıkmasını bekliyoruz. Bu olayın takipçisiyiz.” Omeryanlar Derneği başkanı Türkan Bakır, ailenin durumu ile ilgili bir çok kişiyle telefon görüşmesi yaptığını ve bu ailenin rahat yaşam koşullarına çıkarılması için yetkililerden destek beklediklerini vurguladı.                                     
Seyhan ilçesine bağlı Dağlıoğlu Mahallesinde bir aile dramı yaşanıyor. Uzun bir süredir Dağlıoğlu Mahallesi 14047 sokak 52 de oturan Güngör ailesinin durumu içler acısı.

>> ALİ BOZ/EREN EKİCİ

 

2 oda olan Evin içi oturulmaz halde. Ev çöplük ve pislik içerisinde ve Güngör ailesi yaşamlarını bu evde sürüyorlar. Evin bir an önce temizlenmesi ve dezenfekte olması gerekiyor. Bu ev ne hasta ne de sağlam bir insanın yaşamasına uygun değil.

Anne Nebahat Güngör, yaşam koşullarından uzak bu evde hasta ve yataktan çıkamıyor. Ekonomik krizin vurduğu ailelerden birisi Güngör ailesi. Oğlu böbrek yetmezliği hastalığına yakalanıyor ve anne Nebahat Güngör, hiç tereddüt etmeden böbreğini oğluna veriyor. Ama oğlu ameliyat olduktan bir hafta sonra vefat ediyor.

Güngör ailesinin durumunu öğrenen Omeryan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Türkan Bakır, bahse konu eve giderek inceleme yaptı.  Türkan Bakır, “ Bu evde oturulmaz. Bu evin bir an önce temizlenmesi, dezenfekte edilmesi ve annenin gerekli sağlık taramasından geçirilmesi gerekiyor” dedi.

Bakır, ayrıca şunları söyledi:

“ Anne Nebahat Güngör’ün, oğlu ölmeden ‘Anne ben ölecem, ölmeden bir döner yiyebilseydim’ dediğini belirtiyor. Anne Güngör, ne ilaç alabildiğini nede oğluna bir döner alacak paralarının olmadığını söylüyor. Bu durum içler acısı bir durumdur. Biz dernek olarak elimizden gelen desteği veriyoruz. Bu konuya yetkililerinde sahip çıkmasını bekliyoruz. Bu olayın takipçisiyiz.”

Omeryanlar Derneği başkanı Türkan Bakır, ailenin durumu ile ilgili bir çok kişiyle telefon görüşmesi yaptığını ve bu ailenin rahat yaşam koşullarına çıkarılması için yetkililerden destek beklediklerini vurguladı.

 

 

 

 

 

 

                        

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.