Genç virtüözden keman esintisi!

Sanat (Web Sitesi) - Web Sitesi | 01.02.2023 - 10:45, Güncelleme: 01.02.2023 - 11:01 7777+ kez okundu.
 

Genç virtüözden keman esintisi!

Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası (ÇDSO), efsane bir konser vermeye hazırlanıyor.
Konser,TRT2 Filarmoni Orkestrası’nın daimi şef ve Genel Müzik Direktörlüğü ünvanı verilen, 2022’den itibaren Lisbon  Sao Carlos Opera Genel Müzik Direktörlüğü görevini üstlenen ve Adanalı sanatseverlerin de beğeni ile takip ettiği İtalyan Orkestra Şefi Antonio PIROLLI tarafından gerçekleşecek. Bu konserde, İsviçre ve Avusturya’da Uluslararası Festival ve Akademi kapsamında üstün başarılı öğrenci olarak birçok konserler veren ve genç olmasına rağmen birçok başarılar elde eden Mersin doğumlu keman sanatçısı Sofiko TCHUMBURIDZE solist olarak yer alacak.  Konser programı,Sofika TCHUMBURIDZE’nin,J.BRHAMS “Kemen Konçertosu” yorumu ile başlayacak. Konserin ikinci yarısında ÇDSO, W.A.MOZART’ın 38 numaralı “Prag” isimli ölümsüz eserini sanat tutkunları için seslendirecek. Kaçırılmamasıgereken bu konser,03 Şubat2023 Cuma akşamı saat:20.00’da Adana Büyükşehir Belediyesi Konser Salonu’nda izlenebilecek. 
Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası (ÇDSO), efsane bir konser vermeye hazırlanıyor.

Konser,TRT2 Filarmoni Orkestrası’nın daimi şef ve Genel Müzik Direktörlüğü ünvanı verilen, 2022’den itibaren Lisbon  Sao Carlos Opera Genel Müzik Direktörlüğü görevini üstlenen ve Adanalı sanatseverlerin de beğeni ile takip ettiği İtalyan Orkestra Şefi Antonio PIROLLI tarafından gerçekleşecek.

Bu konserde, İsviçre ve Avusturya’da Uluslararası Festival ve Akademi kapsamında üstün başarılı öğrenci olarak birçok konserler veren ve genç olmasına rağmen birçok başarılar elde eden Mersin doğumlu keman sanatçısı Sofiko TCHUMBURIDZE solist olarak yer alacak.

 Konser programı,Sofika TCHUMBURIDZE’nin,J.BRHAMS “Kemen Konçertosu” yorumu ile başlayacak. Konserin ikinci yarısında ÇDSO, W.A.MOZART’ın 38 numaralı “Prag” isimli ölümsüz eserini sanat tutkunları için seslendirecek.

Kaçırılmamasıgereken bu konser,03 Şubat2023 Cuma akşamı saat:20.00’da Adana Büyükşehir Belediyesi Konser Salonu’nda izlenebilecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.