Erman Karakaş : Mahallemizi sakinlerimizle birlikte yöneteceğiz

Yerel (Web Sitesi) - Web Sitesi | 12.09.2023 - 12:23, Güncelleme: 12.09.2023 - 12:23 2913+ kez okundu.
 

Erman Karakaş : Mahallemizi sakinlerimizle birlikte yöneteceğiz

Ulubatlı Hasan Mahallesi muhtar adayı Erman Karakaş, mahalleye yeterince hizmet gelmediğini ve mahalle sakinlerinin bu konudan rahatsız olduğunu belirtti.
  ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR Ulubatlı Hasan Mahallesi muhtar adayı Erman Karakaş, mahalleye yeterince hizmet gelmediğini ve mahalle sakinlerinin bu konudan rahatsız olduğunu belirterek, “mahallemizin tüm sıkıntılarını ve sorunlarını yakından biliyorum. Bunu sorunları ortadan kaldırmak için mahalle sakinlerimizle birlikte mahallemizi yönetmeye talibim.”dedi. Ulubatlı Hasan Mahallesinin hizmetten yoksun bir mahalle olduğu belirten muhtar adayı Ermen Karakaş, şunları söyledi. “Adana’nın en yoğunluklu mahallesiyiz. Mahalle sorunlarımız diz boyu. Çözüm bekleyen sıkıntılarımız var. Fakat ne hikmetse bu sıkıntılar çözüm bulmuyor. Mahalle muhtarlığa aday oluşumun tek sebebi mahallemize hizmet getirmektir. Mahalle sakinlerimizle birlikte yönetmeye talibim.” Ailelerin doğru dürüst oturacağı bir yerin bulunmadığına dikkat çeken muhtar adayı Karakaş, şöyle konuştu. “ Mahallemizde ailelerimizin gidip oturacağı dinleneceği bir yer yok. Ailelerimiz bu konudan çok muzdalip. Ailelerimizin Sosyal aktivite yapacakları bir yer dahi yok. Mahallemizde özellikle çocuklarımızın oynayacağı bir parkı dahi yok. Çocuklarımız boş alanlarda kendi çaplarında bir şeyler yaparak eğlenme fırsatı yaratıyorlar.” Karakaş, Ulubatlı Hasan mahallesinde alt yapı sorunun vatandaşı rahatsız ettiğine dikkat çekerek şunları söyledi. “ Mahallemizde alt yapı eksikliğimiz var. Muhtar bu konuda hiçbir şey yapmıyor. Sorunlar artık gün yüzüne çıkmış durumda. Biriken molozlar mahallemizde koku ve çocukların hastalanmasına neden olabilir. Bu konuda muhtar yetersiz kalıyor. Vatandaşlarımızın vereceği oylarla muhtar seçildiğim zaman bu sorunların ortadan kalkması için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Mahalle sakinlerimizin rahatı her şeyin üstünde gelir.”    
Ulubatlı Hasan Mahallesi muhtar adayı Erman Karakaş, mahalleye yeterince hizmet gelmediğini ve mahalle sakinlerinin bu konudan rahatsız olduğunu belirtti.

 

ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR

Ulubatlı Hasan Mahallesi muhtar adayı Erman Karakaş, mahalleye yeterince hizmet gelmediğini ve mahalle sakinlerinin bu konudan rahatsız olduğunu belirterek, “mahallemizin tüm sıkıntılarını ve sorunlarını yakından biliyorum. Bunu sorunları ortadan kaldırmak için mahalle sakinlerimizle birlikte mahallemizi yönetmeye talibim.”dedi.

Ulubatlı Hasan Mahallesinin hizmetten yoksun bir mahalle olduğu belirten muhtar adayı Ermen Karakaş, şunları söyledi. “Adana’nın en yoğunluklu mahallesiyiz. Mahalle sorunlarımız diz boyu. Çözüm bekleyen sıkıntılarımız var. Fakat ne hikmetse bu sıkıntılar çözüm bulmuyor. Mahalle muhtarlığa aday oluşumun tek sebebi mahallemize hizmet getirmektir. Mahalle sakinlerimizle birlikte yönetmeye talibim.”

Ailelerin doğru dürüst oturacağı bir yerin bulunmadığına dikkat çeken muhtar adayı Karakaş, şöyle konuştu. “ Mahallemizde ailelerimizin gidip oturacağı dinleneceği bir yer yok. Ailelerimiz bu konudan çok muzdalip. Ailelerimizin Sosyal aktivite yapacakları bir yer dahi yok. Mahallemizde özellikle çocuklarımızın oynayacağı bir parkı dahi yok. Çocuklarımız boş alanlarda kendi çaplarında bir şeyler yaparak eğlenme fırsatı yaratıyorlar.”

Karakaş, Ulubatlı Hasan mahallesinde alt yapı sorunun vatandaşı rahatsız ettiğine dikkat çekerek şunları söyledi. “ Mahallemizde alt yapı eksikliğimiz var. Muhtar bu konuda hiçbir şey yapmıyor. Sorunlar artık gün yüzüne çıkmış durumda. Biriken molozlar mahallemizde koku ve çocukların hastalanmasına neden olabilir. Bu konuda muhtar yetersiz kalıyor. Vatandaşlarımızın vereceği oylarla muhtar seçildiğim zaman bu sorunların ortadan kalkması için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Mahalle sakinlerimizin rahatı her şeyin üstünde gelir.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.