Denizli’yi rahatlatan proje

Yerel 09.06.2023 - 11:18, Güncelleme: 09.06.2023 - 11:18 2740+ kez okundu.
 

Denizli’yi rahatlatan proje

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana’nın trafik sorununa neşter vurmaya devam ediyor.
>> ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR   Özellikle Denizli mahallesinde yolun dar olmasından dolayı trafiğin sıkışmasına çözüm bulmak için seferber olan Adana Büyükşehir Belediyesi Yol Daire Başkanlığı, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın talimatları doğrultusunda, bu bölgedeki trafik sıkışıklığını bitirmek üzere çalışma başlattı. Denizli mahallesindeki yolun genişletilmesi çalışması son hızla devam ederken, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana’nın çeşitli yerlerindeki trafik sıkışıklığına son verebilmek için ekipleri seferber etti. Karalar, Adana trafiğinin rahatlaması için ne gerekirse yapılacağına dikkat çekti. Denizli mahallesindeki yolun genişletilme çalışmaları vatandaşı da memnun etti. Vatandaşlar, “Büyükşehir Belediye başkanımız Zeydan Karalar, uzun yıllardır kan gren olan yolumuzun genişletilmesi için yaptığı çalışmalar için kendilerine teşekkür ederiz. Başkanın bu çalışması mahallemizin yük akı olacaktır” dedi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar hemen hemen her gün Denizli mahallesindeki yol çalışmasını yerinde inceleyerek, eksikliklerin tamamlanması konusunda ekiplere talimatlar vererek, yolun bir an önce araçların ve mahalle sakinlerinin rahat etmesi için yoğun çalışmalar yapıyor.  
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana’nın trafik sorununa neşter vurmaya devam ediyor.

>> ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR

 

Özellikle Denizli mahallesinde yolun dar olmasından dolayı trafiğin sıkışmasına çözüm bulmak için seferber olan Adana Büyükşehir Belediyesi Yol Daire Başkanlığı, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın talimatları doğrultusunda, bu bölgedeki trafik sıkışıklığını bitirmek üzere çalışma başlattı.

Denizli mahallesindeki yolun genişletilmesi çalışması son hızla devam ederken, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana’nın çeşitli yerlerindeki trafik sıkışıklığına son verebilmek için ekipleri seferber etti. Karalar, Adana trafiğinin rahatlaması için ne gerekirse yapılacağına dikkat çekti.

Denizli mahallesindeki yolun genişletilme çalışmaları vatandaşı da memnun etti. Vatandaşlar, “Büyükşehir Belediye başkanımız Zeydan Karalar, uzun yıllardır kan gren olan yolumuzun genişletilmesi için yaptığı çalışmalar için kendilerine teşekkür ederiz. Başkanın bu çalışması mahallemizin yük akı olacaktır” dedi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar hemen hemen her gün Denizli mahallesindeki yol çalışmasını yerinde inceleyerek, eksikliklerin tamamlanması konusunda ekiplere talimatlar vererek, yolun bir an önce araçların ve mahalle sakinlerinin rahat etmesi için yoğun çalışmalar yapıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.