CHP Genel Başkanı Özgür Özel: CHP İl binaları herkesin babaevidir

Siyaset 07.06.2024 - 17:57, Güncelleme: 07.06.2024 - 17:57 4179+ kez okundu.
 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: CHP İl binaları herkesin babaevidir

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, il binalarının herkesin baba evi olduğunu vurgulayarak, “Hangi partiden olursa olsun, başı sıkışanın gelip dara düşenin koşup gelebileceği yerlerdir” dedi.
  >> SABİT ÖZKESER - ALİ BOZ     ADANALILAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ Adana Milletvekili Orhan Sümer’in oğlunun düğününe katılmak üzere Adana’ya gelen CHP Lideri Özgür Özel’e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Adana’da öncelikle İl binasının açılışını yapan ve daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı makamında ziyaret eden Özel’e, Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut’un yanı sıra Adana milletvekilleri Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin, Ayhan Barut, İl Başkanı Anıl Tanburoğlu ile belediye başkanları da eşlik etti. Büyükşehir Belediyesi Taş Bina önünde Adanalılar’a da hitap eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel, il binası açılışında yaptığı konuşmada, “ Burası sadece kurdela kesilmesi içinh çok uzun süredir bekliyordu. Böyle güzel binanın kurdelasını keszemedik. Çünkü; bazen çok önemli işleriniz vardı, seçimler vardı, bazen de moraliniz çok bozuk oluyor ve  kurdela kesecek keyfiniz yoktu. “BABAEVİ HERKESİ BEKLEMEKTEDİR” Şimdi seçimleri kazandık, moralleri düzelttik. Büyükşehir Belediye Başkanımızın, 9 belediye başkanımızın, 5 milletvekilimizin varlığında ve öğrenciliğinden beri tanıdığım  il başkanımızın nezdinde bu kurdelayı büyük bir keyifle kesiyoruz. CHP il binaları herkesin baba evidir, hangi parden olursa olsun, başı  sıkışanın gelip, dara düşenin koşup gelebileceği yerlerdir. Babaevi herkesi beklemektedir. Emek veren herkese, geçmiş dönem il başkanlarına,  Zeydan Karalar’a ve  milletvekilleri olmak üzere  herkese teşekkür ediyorum. İktidar partisinin  il binası olması temenniyle babaevimizin kurdelasını kesiyoruz” dedi.    
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, il binalarının herkesin baba evi olduğunu vurgulayarak, “Hangi partiden olursa olsun, başı sıkışanın gelip dara düşenin koşup gelebileceği yerlerdir” dedi.

 

>> SABİT ÖZKESER - ALİ BOZ

 

 

ADANALILAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Adana Milletvekili Orhan Sümer’in oğlunun düğününe katılmak üzere Adana’ya gelen CHP Lideri Özgür Özel’e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Adana’da öncelikle İl binasının açılışını yapan ve daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı makamında ziyaret eden Özel’e, Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut’un yanı sıra Adana milletvekilleri Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin, Ayhan Barut, İl Başkanı Anıl Tanburoğlu ile belediye başkanları da eşlik etti. Büyükşehir Belediyesi Taş Bina önünde Adanalılar’a da hitap eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel, il binası açılışında yaptığı konuşmada, Burası sadece kurdela kesilmesi içinh çok uzun süredir bekliyordu. Böyle güzel binanın kurdelasını keszemedik. Çünkü; bazen çok önemli işleriniz vardı, seçimler vardı, bazen de moraliniz çok bozuk oluyor ve  kurdela kesecek keyfiniz yoktu.

“BABAEVİ HERKESİ BEKLEMEKTEDİR”

Şimdi seçimleri kazandık, moralleri düzelttik. Büyükşehir Belediye Başkanımızın, 9 belediye başkanımızın, 5 milletvekilimizin varlığında ve öğrenciliğinden beri tanıdığım  il başkanımızın nezdinde bu kurdelayı büyük bir keyifle kesiyoruz. CHP il binaları herkesin baba evidir, hangi parden olursa olsun, başı  sıkışanın gelip, dara düşenin koşup gelebileceği yerlerdir. Babaevi herkesi beklemektedir. Emek veren herkese, geçmiş dönem il başkanlarına,  Zeydan Karalar’a ve  milletvekilleri olmak üzere  herkese teşekkür ediyorum. İktidar partisinin  il binası olması temenniyle babaevimizin kurdelasını kesiyoruz” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.