CHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Av. Emrah Kozay : İşçi çıkartılmayacak

Siyaset 12.03.2024 - 11:25, Güncelleme: 12.03.2024 - 11:25 5037+ kez okundu.
 

CHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Av. Emrah Kozay : İşçi çıkartılmayacak

Cumhuriyet Halk Partisi Çukurova Belediye Başkan Adayı Av. Emrah Kozay, belediye kazandıktan sonra işçilerin güvencesinin kendisi olduğuna dikkat çekerek, “ Belediyede çalışan işçilerimizden hiç biri işten çıkarılmayacaktır. İşçi kardeşlerimizin güvencesi benim.” dedi.
  >> ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR “SEÇİM ÇALIŞMALARIMI ARAÇ İLE DEĞİL YÜRÜYEREK YAPIYORUM” CHP adayı Kozay, kendisinin sahada siyaset yapan bir siyasetçi olduğunu belirterek, şunları söyledi. “ Bu seçimde insanlarımıza dokunuyoruz. İnsanlarımızın sorunlarını yerinde dinliyoruz. Sahada ekip arkadaşlarımız ve belediye meclis üyesi adayı arkadaşlarımızla sokak sokak dolaşıyoruz. Çukurova bizim evimiz ve ailemiz. Ben aday olarak atandıktan sonra yani 15 gündür sahadayım. Gördüğüm bir çok eksiklik var. Bu eksiklikleri tespit ettik ve projelerimiz hazır. Seçim çalışmalarımı araç ile değil yürüyerek yapıyorum. Çalışmalarımızı örgütümüz ile birlikte yapmaktayım.”   “ÇUKUROVA’YI TER TEMİZ YAPACAĞIZ” Çukurova’yı sokak sokak dolaştıklarını dile getiren Emrah Kozay, şöyle konuştu.” Çukurova’nın tespit ettiğimiz kadarıyla iki önemli sorunu yol ve temizlik. Bu sorunları hemen çözeceğiz. Çukurova’yı ter temiz yapacağız. Biz çalışmalarımıza basın ve diğer STK’ları da dahil edeceğiz. Çukurova’yı daha yaşanabilir bir ilçe haline getireceğiz. Vatandaş sorununu rahatlıkla anlatabileceği ve çözüm bulacağı bir yönetim ile karşılaşacak. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Siz asıl Emrah Kozay’ı göreve geldikten sonra göreceksiniz.” YÖNETİM ANLAYIŞI CHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Av. Emrah Kozay, ayrıca yönetim anlayışını şöyle dile getirdi. “ Kentte yaşayan vatandaşların yönetim sürecine etkin katılımın sağlandığı, daha nitelikli, sürdürülebilir, çoğunluk yararını gözeten, ihtiyaç odaklı hizmetlerin üretilip hayata geçirildiği, hiçbir ayrımcılığın olmadığı, hak, eşitlik ve adalet temelinde toplumsal barışı sağlayıp, refahı artırmayı, sürdürülebilir bir kalkınmayı temel alan, yenilikçi uygulamalarla kaynakları daha verimli kullanan bir anlayışla hizmet edeceğiz.” HEDEFLERİ Kozay, hedefleri konusunda şöyle konuştu. “ Temel hedefimiz Çukurova’yı daha çağdaş, daha yaşanabilir, çocukların sokaklarında sevinç çığlıkları attığı, çağı yakalayan, çağdaş yaşam alanlarına sahip, insanların huzurlu, mutlu, refah bir şekilde yaşadığı bir kent haline getirmek olacaktır. Her biri alanında uzman ekip arkadaşlarımızla birlikte kamu yararı ve sürdürülebilirlik esaslarına göre, hazırladığımız çok sayıda projemiz var. Bu projeleri süreç içinde halkımızla paylaşıp, onların desteğiyle uygulama aşamasına geçeceğiz. Projelerimizde başta kentteki üniversitelerimiz olmak üzere, kamu yararı için çalışan sivil toplum ve demokratik kitle örgütleriyle işbirliği yapacağız.” CHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Av. Emrah Kozay’ın Çukurova Gazeteciler Cemiyeti ziyaretine CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut da katıldı. Bulut, ülke gündemi ve yerel seçimler hakkında bilgiler verdi.
Cumhuriyet Halk Partisi Çukurova Belediye Başkan Adayı Av. Emrah Kozay, belediye kazandıktan sonra işçilerin güvencesinin kendisi olduğuna dikkat çekerek, “ Belediyede çalışan işçilerimizden hiç biri işten çıkarılmayacaktır. İşçi kardeşlerimizin güvencesi benim.” dedi.

 

>> ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR

“SEÇİM ÇALIŞMALARIMI ARAÇ İLE DEĞİL YÜRÜYEREK YAPIYORUM”

CHP adayı Kozay, kendisinin sahada siyaset yapan bir siyasetçi olduğunu belirterek, şunları söyledi. “ Bu seçimde insanlarımıza dokunuyoruz. İnsanlarımızın sorunlarını yerinde dinliyoruz. Sahada ekip arkadaşlarımız ve belediye meclis üyesi adayı arkadaşlarımızla sokak sokak dolaşıyoruz. Çukurova bizim evimiz ve ailemiz. Ben aday olarak atandıktan sonra yani 15 gündür sahadayım. Gördüğüm bir çok eksiklik var. Bu eksiklikleri tespit ettik ve projelerimiz hazır. Seçim çalışmalarımı araç ile değil yürüyerek yapıyorum. Çalışmalarımızı örgütümüz ile birlikte yapmaktayım.”  

“ÇUKUROVA’YI TER TEMİZ YAPACAĞIZ”

Çukurova’yı sokak sokak dolaştıklarını dile getiren Emrah Kozay, şöyle konuştu.” Çukurova’nın tespit ettiğimiz kadarıyla iki önemli sorunu yol ve temizlik. Bu sorunları hemen çözeceğiz. Çukurova’yı ter temiz yapacağız. Biz çalışmalarımıza basın ve diğer STK’ları da dahil edeceğiz. Çukurova’yı daha yaşanabilir bir ilçe haline getireceğiz. Vatandaş sorununu rahatlıkla anlatabileceği ve çözüm bulacağı bir yönetim ile karşılaşacak. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Siz asıl Emrah Kozay’ı göreve geldikten sonra göreceksiniz.”

YÖNETİM ANLAYIŞI

CHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Av. Emrah Kozay, ayrıca yönetim anlayışını şöyle dile getirdi. “ Kentte yaşayan vatandaşların yönetim sürecine etkin katılımın sağlandığı, daha nitelikli, sürdürülebilir, çoğunluk yararını gözeten, ihtiyaç odaklı hizmetlerin üretilip hayata geçirildiği, hiçbir ayrımcılığın olmadığı, hak, eşitlik ve adalet temelinde toplumsal barışı sağlayıp, refahı artırmayı, sürdürülebilir bir kalkınmayı temel alan, yenilikçi uygulamalarla kaynakları daha verimli kullanan bir anlayışla hizmet edeceğiz.”

HEDEFLERİ

Kozay, hedefleri konusunda şöyle konuştu. “ Temel hedefimiz Çukurova’yı daha çağdaş, daha yaşanabilir, çocukların sokaklarında sevinç çığlıkları attığı, çağı yakalayan, çağdaş yaşam alanlarına sahip, insanların huzurlu, mutlu, refah bir şekilde yaşadığı bir kent haline getirmek olacaktır. Her biri alanında uzman ekip arkadaşlarımızla birlikte kamu yararı ve sürdürülebilirlik esaslarına göre, hazırladığımız çok sayıda projemiz var. Bu projeleri süreç içinde halkımızla paylaşıp, onların desteğiyle uygulama aşamasına geçeceğiz. Projelerimizde başta kentteki üniversitelerimiz olmak üzere, kamu yararı için çalışan sivil toplum ve demokratik kitle örgütleriyle işbirliği yapacağız.”

CHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Av. Emrah Kozay’ın Çukurova Gazeteciler Cemiyeti ziyaretine CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut da katıldı. Bulut, ülke gündemi ve yerel seçimler hakkında bilgiler verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.