Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar sözünü tuttu

Yerel 11.06.2024 - 17:04, Güncelleme: 11.06.2024 - 17:04 3441 kez okundu.
 

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar sözünü tuttu

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Ceyhan’da yaşayan emeklilerin yüzü güldü. Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, "5 bin TL olan bayram ikramiyemizi genel başkanımızın talimatı üzerine 7 bin TL'ye çıkardık. En düşük emekli maaşı olarak 10 bin TL alan tüm emeklilerimizin kazancını asgari ücrete tamamlıyoruz" dedi.
>> ALİ BOZ   İkramiye alacak olan emeklilerin Ceyhan Belediyesi Toplantı Salonu'nda bir araya geldi. Kalabalık emekli vatandaşların katıldığı toplantıda konuşan Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, ikramiyenin CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in talimatıyla 7 bin TL'ye çıkardıklarını açıkladı. 31 Mart Seçimleri öncesinde emeklilere vermiş olduğu sözü yerine getirdiğini belirten Başkan Aydar, şunları söyledi. "31 Mart öncesinde Ceyhan'da emeklilerin yanındayız demiştik. 5 Bin TL olan bayram ikramiyemizi genel başkanımızın talimatı üzerine 7 bin TL'ye çıkardık. Yani en düşük emekli maaşı olarak 10 bin TL alan tüm ihtiyaç sahibi emeklilerimizin kazancını bu ay asgari ücrete tamamlayarak yanında olduk. Tüm emeklilerimize huzurlu ve mutlu bayramlar diliyorum" 5 yıl boyunca tüm bayramlarda Ceyhan Belediyesi olarak en düşük emekli maaşını asgari ücrete tamamlayacaklarını belirten Aydar, şöyle konuştu.  "Sosyal-demokrat belediyecilik açısından bunu çok önemsiyorum. Ne söz verdiysek hepsini tutmaya devam ediyoruz. Ceyhan Belediyesi tarafından Kurban Bayramı öncesi belirlenen emeklimize ikramiye verilecek. Biz her zaman Ceyhanlı ve emeklilerimizin yanında olmaya özen göstereceğiz.” Ceyhan Belediyesi toplantı salonunda yapılan toplantıya, İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan, Çukurova İlçe Başkanı Ümit Arif Ersoy, Ceyhan İlçe Başkanı Caner Aydar, Yumurtalık İlçe Başkanı Rüştü Soylu, İl ve İlçe Yöneticileri ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı.    
Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Ceyhan’da yaşayan emeklilerin yüzü güldü. Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, "5 bin TL olan bayram ikramiyemizi genel başkanımızın talimatı üzerine 7 bin TL'ye çıkardık. En düşük emekli maaşı olarak 10 bin TL alan tüm emeklilerimizin kazancını asgari ücrete tamamlıyoruz" dedi.

>> ALİ BOZ

 

İkramiye alacak olan emeklilerin Ceyhan Belediyesi Toplantı Salonu'nda bir araya geldi. Kalabalık emekli vatandaşların katıldığı toplantıda konuşan Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, ikramiyenin CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in talimatıyla 7 bin TL'ye çıkardıklarını açıkladı.

31 Mart Seçimleri öncesinde emeklilere vermiş olduğu sözü yerine getirdiğini belirten Başkan Aydar, şunları söyledi. "31 Mart öncesinde Ceyhan'da emeklilerin yanındayız demiştik. 5 Bin TL olan bayram ikramiyemizi genel başkanımızın talimatı üzerine 7 bin TL'ye çıkardık. Yani en düşük emekli maaşı olarak 10 bin TL alan tüm ihtiyaç sahibi emeklilerimizin kazancını bu ay asgari ücrete tamamlayarak yanında olduk. Tüm emeklilerimize huzurlu ve mutlu bayramlar diliyorum"


5 yıl boyunca tüm bayramlarda Ceyhan Belediyesi olarak en düşük emekli maaşını asgari ücrete tamamlayacaklarını belirten Aydar, şöyle konuştu.  "Sosyal-demokrat belediyecilik açısından bunu çok önemsiyorum. Ne söz verdiysek hepsini tutmaya devam ediyoruz. Ceyhan Belediyesi tarafından Kurban Bayramı öncesi belirlenen emeklimize ikramiye verilecek. Biz her zaman Ceyhanlı ve emeklilerimizin yanında olmaya özen göstereceğiz.”

Ceyhan Belediyesi toplantı salonunda yapılan toplantıya, İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan, Çukurova İlçe Başkanı Ümit Arif Ersoy, Ceyhan İlçe Başkanı Caner Aydar, Yumurtalık İlçe Başkanı Rüştü Soylu, İl ve İlçe Yöneticileri ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.