Büyükşehir kurs merkezleri Adana’yı gururlandırıyor

Eğitim (Web Sitesi) - Web Sitesi | 22.08.2024 - 11:20, Güncelleme: 22.08.2024 - 11:20 3192 kez okundu.
 

Büyükşehir kurs merkezleri Adana’yı gururlandırıyor

Adana Büyükşehir Belediyesi kurs merkezlerinde geçen dönem eğitim alan 236 öğrenci; tıp, hukuk, diş hekimliği, eczacılık fakültesi, mühendislik, mimarlık dahil çeşitli alanlarda yükseköğrenim alacak. Başkan Zeydan Karalar, ücretsiz LGS ve YKS kurslarıyla eğitime destek vermeyi sürdürüyor
Başkan Zeydan Karalar Adana’yı daha çağdaş, modern, varsıl, keyifli ve güvenli bir kent haline getirme çalışmalarını aralıksız sürdürürken sosyal belediyecilikte de Türkiye’ye ilham olmaya devam ediyor.Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, çağdaş, bilimsel, eğitim ve öğretim anlayışı ile faaliyet gösteren, Adana Büyükşehir Belediyesi Ücretsiz Kurs Merkezleri, üniversiteye yerleştirdiği öğrencileri ile Adana’da gurur tablosu oluşturuyor. Sosyo-ekonomik hayata eşit katılım ilkesiyle yola çıkan ve sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden Adana Büyükşehir Belediyesi, açtığı ücretsiz kurs merkezleri ile 4 ilçede, uzman öğretmenler eşliğinde eğitim olanağı sunuyor. GURUR TABLOSU Üniversite yerleştirme sınavı sonucunda, Büyükşehir Ücretsiz Kurs Merkezleri’nde eğitim almış öğrenciler arasından; 13 Tıp Fakültesi, 6 Diş Hekimliği, 3 Eczacılık Fakültesi, 25 Mühendislik, 7 Hukuk Fakültesi, 12 Mimarlık, 27 Eğitim Fakültesi, 11 Hemşirelik, 93 Yüksekokul ve 39 kişi diğer bölümler olmak üzere toplam 236 öğrenci üniversiteye yerleşti. Üniversitelerde eğitim hayatına devam edecek olan gençler, fırsat eşitliği yaratarak kendilerine kurs imkanı sağlayan Başkan Zeydan Karalar’a içten teşekkürlerini iletti.Gençlerin bir ülkenin geleceği olduğunu her fırsatta açıklayan Başkan Zeydan Karalar, gençlere ve onların eğitimine verdiği desteği artırarak sürdürüyor, Adana Büyükşehir Belediyesi ücretsiz kurs merkezlerinde eğitim alan gençler de başarıları ile Başkan Zeydan Karalar’ı gururlandırıyor. Adana Büyükşehir Belediyesi Ücretsiz Kurs Merkezlerinin, Kuruköprü, Kozan, Ceyhan ve Karataş olmak üzere toplamda 4 şubesi bulunuyor. Kurs merkezlerinde LGS grubunda 7.sınıf ve 8. sınıf öğrencileri, YKS grubunda ise 11. sınıf, 12. sınıf ve mezun grubu öğrenciler eğitim görüyor.Kurs Merkezlerinde modern araç gereçlerle verilen eğitimde öğretmenlerin formasyon belgesine sahip branş öğretmeni olmasına dikkat ediliyor. (Haber Merkezi)
Adana Büyükşehir Belediyesi kurs merkezlerinde geçen dönem eğitim alan 236 öğrenci; tıp, hukuk, diş hekimliği, eczacılık fakültesi, mühendislik, mimarlık dahil çeşitli alanlarda yükseköğrenim alacak. Başkan Zeydan Karalar, ücretsiz LGS ve YKS kurslarıyla eğitime destek vermeyi sürdürüyor

Başkan Zeydan Karalar Adana’yı daha çağdaş, modern, varsıl, keyifli ve güvenli bir kent haline getirme çalışmalarını aralıksız sürdürürken sosyal belediyecilikte de Türkiye’ye ilham olmaya devam ediyor.Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, çağdaş, bilimsel, eğitim ve öğretim anlayışı ile faaliyet gösteren, Adana Büyükşehir Belediyesi Ücretsiz Kurs Merkezleri, üniversiteye yerleştirdiği öğrencileri ile Adana’da gurur tablosu oluşturuyor. Sosyo-ekonomik hayata eşit katılım ilkesiyle yola çıkan ve sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden Adana Büyükşehir Belediyesi, açtığı ücretsiz kurs merkezleri ile 4 ilçede, uzman öğretmenler eşliğinde eğitim olanağı sunuyor.

GURUR TABLOSU

Üniversite yerleştirme sınavı sonucunda, Büyükşehir Ücretsiz Kurs Merkezleri’nde eğitim almış öğrenciler arasından; 13 Tıp Fakültesi, 6 Diş Hekimliği, 3 Eczacılık Fakültesi, 25 Mühendislik, 7 Hukuk Fakültesi, 12 Mimarlık, 27 Eğitim Fakültesi, 11 Hemşirelik, 93 Yüksekokul ve 39 kişi diğer bölümler olmak üzere toplam 236 öğrenci üniversiteye yerleşti.

Üniversitelerde eğitim hayatına devam edecek olan gençler, fırsat eşitliği yaratarak kendilerine kurs imkanı sağlayan Başkan Zeydan Karalar’a içten teşekkürlerini iletti.Gençlerin bir ülkenin geleceği olduğunu her fırsatta açıklayan Başkan Zeydan Karalar, gençlere ve onların eğitimine verdiği desteği artırarak sürdürüyor, Adana Büyükşehir Belediyesi ücretsiz kurs merkezlerinde eğitim alan gençler de başarıları ile Başkan Zeydan Karalar’ı gururlandırıyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi Ücretsiz Kurs Merkezlerinin, Kuruköprü, Kozan, Ceyhan ve Karataş olmak üzere toplamda 4 şubesi bulunuyor. Kurs merkezlerinde LGS grubunda 7.sınıf ve 8. sınıf öğrencileri, YKS grubunda ise 11. sınıf, 12. sınıf ve mezun grubu öğrenciler eğitim görüyor.Kurs Merkezlerinde modern araç gereçlerle verilen eğitimde öğretmenlerin formasyon belgesine sahip branş öğretmeni olmasına dikkat ediliyor. (Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.