Büyükşanalan : Mahalleye hizmet için adayım

Yerel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.09.2023 - 12:26, Güncelleme: 12.09.2023 - 12:26 2491+ kez okundu.
 

Büyükşanalan : Mahalleye hizmet için adayım

2024 yılı Mart ayında yapılacak olan Yerel seçimlerde Osman Gazi Mahallesine muhtar adayı olduğunu açıklayan Tamer Büyükşanalan, “ Mahallemiz hizmet yoksunu bur mahalledir. Mahallemize mahalle sakinlerimizle birlikte hizmet için arayım.” Dedi.
ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR   Yaklaşık 17 yıldır mahallede oturduğunu belirten Tamer Büyükşanalan, mahalledeki eksiklikleri yakından bildiğini ve bu eksikliklerin giderilmesi için muhtarlığa aday olduğunu belirterek şunları söyledi. “ Yollarımız bozuk. İlçe belediyesinden yollarımızın yapılması konusunda destek alamıyoruz. Kaldırım yok. Vatandaş bu konuda sıkıntılı ve şaşkın. Konu ile ilgili muhtar ilgilenmiyor. Vatandaşın sorunlarına çözüm üretemiyor.” Çocuk parkı konusunda eksikliklerin olduğunu ifade eden Büyükşaalan şöyle konuştu. “ Park eksiğimiz var. Var olan parklarımızda bakımsız ve bakımı yapılmıyor. Çocuklarımızın eğlenebileceği bir yer yok. Ayrıca mahallemizde çocuklarımızın gidebileceği bir kreş bile yok. Mahallemizin güzelleşmesi için bir çalışma yok. Peyzaj çalışması bile yapılmıyor. Vatandaşımızın rahat ve huzurlu bir ortamda yaşamlarını idame ettirmesi gerekirken, mahallemizde vatandaşımız hizmet bekliyor.” Osman Gazi mahallesinde bulunan yaşlıların ve emeklilerin dinleneceği bir ortamında bulunmadığına dikkat çeken muhtar adayı Tamer Büyükşanalan, “ Yaşlılarımız ve emeklilerimiz dinlenme alanları olmadığından dolayı çok mağdurlar. Bu insanlarımıza dinlenme alanları yapılması gerekiyor. Ama yapan ve yaptıran yok. Elektrik konusunda tüm mahallemizin sıkıntıları artık gün yüzüne çıkmış durumdadır. İlgilenen yok. Tüm bu sıkıntıları yakından bildiğim için mahalleme ve mahalle sakinlerine hizmet etmek için adayım.”
2024 yılı Mart ayında yapılacak olan Yerel seçimlerde Osman Gazi Mahallesine muhtar adayı olduğunu açıklayan Tamer Büyükşanalan, “ Mahallemiz hizmet yoksunu bur mahalledir. Mahallemize mahalle sakinlerimizle birlikte hizmet için arayım.” Dedi.

ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR

 

Yaklaşık 17 yıldır mahallede oturduğunu belirten Tamer Büyükşanalan, mahalledeki eksiklikleri yakından bildiğini ve bu eksikliklerin giderilmesi için muhtarlığa aday olduğunu belirterek şunları söyledi. “ Yollarımız bozuk. İlçe belediyesinden yollarımızın yapılması konusunda destek alamıyoruz. Kaldırım yok. Vatandaş bu konuda sıkıntılı ve şaşkın. Konu ile ilgili muhtar ilgilenmiyor. Vatandaşın sorunlarına çözüm üretemiyor.”

Çocuk parkı konusunda eksikliklerin olduğunu ifade eden Büyükşaalan şöyle konuştu. “ Park eksiğimiz var. Var olan parklarımızda bakımsız ve bakımı yapılmıyor. Çocuklarımızın eğlenebileceği bir yer yok. Ayrıca mahallemizde çocuklarımızın gidebileceği bir kreş bile yok. Mahallemizin güzelleşmesi için bir çalışma yok. Peyzaj çalışması bile yapılmıyor. Vatandaşımızın rahat ve huzurlu bir ortamda yaşamlarını idame ettirmesi gerekirken, mahallemizde vatandaşımız hizmet bekliyor.”

Osman Gazi mahallesinde bulunan yaşlıların ve emeklilerin dinleneceği bir ortamında bulunmadığına dikkat çeken muhtar adayı Tamer Büyükşanalan, “ Yaşlılarımız ve emeklilerimiz dinlenme alanları olmadığından dolayı çok mağdurlar. Bu insanlarımıza dinlenme alanları yapılması gerekiyor. Ama yapan ve yaptıran yok. Elektrik konusunda tüm mahallemizin sıkıntıları artık gün yüzüne çıkmış durumdadır. İlgilenen yok. Tüm bu sıkıntıları yakından bildiğim için mahalleme ve mahalle sakinlerine hizmet etmek için adayım.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.