Bülent Alper: Yüreğir’i Akdeniz’in parlayan yıldızı yapacağız

Siyaset 07.02.2024 - 10:46, Güncelleme: 07.02.2024 - 10:46 5266+ kez okundu.
 

Bülent Alper: Yüreğir’i Akdeniz’in parlayan yıldızı yapacağız

İYİ Parti Yüreğir Belediye Başkan Adayı Diş hekimi Bülent Alper, Merkez seçim bürosu açılışını görkemli bir toplantıyla binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirdi.
>> ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR   Bülent Alper, Yüreğir’i tüm yönleriyle geleceğe hazırladıklarını belirterek, “  Yüreğir halkımızla birlikte kadınlarımızın çalışkanlığı, gençlerimizin enerjisiyle Yüreğir’i Akdeniz’in parlayan yıldızı yapacağız” dedi. Yüreğir’i güzelliklere taşımak amacıyla bir yolculuk başlattıklarını ifade eden İYİ Parti Yüreğir Belediye Başkan Adayı Diş Hekimi Bülent Alper,  “ Yüreğir halkımızın destek ve sevgisiyle, birlikte daha güçlü, daha yaşanabilir bir Yüreğir için adayım. Yüreğir halkımızın desteği ve güveni ile Yüreğir’i birlikte güçlendireceğiz. Yüreğir’imiz güzel bir geleceğe halkımızla birlikte hep birlikte taşıyacağız. Hedefimiz Yüreğir’imizi güzel bir geleceğe taşımak olacaktır” diye konuştu. İYİ Parti Yüreğir Belediye Başkan Adayı Diş Hekimi Bülent Alper, Yüreğir’in makûs talihi değiştirmek için Yüreğir’e aday olduğunu ve İYİ Partinin sosyal belediyecilik anlayışını Yüreğir’le tanıştırmak için kollarını sıvadığını belirterek, şöyle konuştu: “ İYİ Partinin sosyal belediyecilik anlayışını Yüreğir ve Yüreğir halkına sunmak için ekibiyle birlikte kolları sıvadık. Her gittiğimiz yerde halkımızın bize karşı ilgi ve alakasına teşekkür ederim. Yüreğir İYİ olacak bundan kimsenin kuşkusu olmasın.” Yüreğir’in “İYİ” ki diyebileceği bir yöntem anlayışıyla yola çıktıklarını altını çizen İYİ Parti Yüreğir Belediye Başkan Adayı Diş Hekimi Bülent Alper, Yüreğir’de 3 yıldan buyana sokaklarda vatandaşın yanında olduklarını vurgulayarak “ Ekibimizle birlikte halkımızın sorunlarını yerinde tespit ediyoruz. Halkımızla bilgi alışverişinde bulunarak halkımızın dertlerine ortak oluyoruz. Yüreğir’e yapacağımız yatırımlarla halkımızın yaşam düzeyini daha ileri seviyeye çıkartacağız” dedi. Esnaflar, çiftçiler, spor kulüplerinin sıkıntılarını da yakından bildiğini belirten İYİ Parti Yüreğir Belediye Başkan Adayı Diş Hekimi Bülent Alper, “ Belediye olarak esnafımızın, çiftçimizin spor kulüplerinin yanında olacağız. Özellikle spor kulüplerinde bulunana çocuklarımızın daha iyi bir yaşam sürmeleri, kötü alışkanlıklardan uzak tutulması konusunda gerekenler yapılacaktır. Gençlerimiz bizin geleceğimiz onların rahatı için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.  
İYİ Parti Yüreğir Belediye Başkan Adayı Diş hekimi Bülent Alper, Merkez seçim bürosu açılışını görkemli bir toplantıyla binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirdi.

>> ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR

 

Bülent Alper, Yüreğir’i tüm yönleriyle geleceğe hazırladıklarını belirterek, “  Yüreğir halkımızla birlikte kadınlarımızın çalışkanlığı, gençlerimizin enerjisiyle Yüreğir’i Akdeniz’in parlayan yıldızı yapacağız” dedi.

Yüreğir’i güzelliklere taşımak amacıyla bir yolculuk başlattıklarını ifade eden İYİ Parti Yüreğir Belediye Başkan Adayı Diş Hekimi Bülent Alper,  “ Yüreğir halkımızın destek ve sevgisiyle, birlikte daha güçlü, daha yaşanabilir bir Yüreğir için adayım. Yüreğir halkımızın desteği ve güveni ile Yüreğir’i birlikte güçlendireceğiz. Yüreğir’imiz güzel bir geleceğe halkımızla birlikte hep birlikte taşıyacağız. Hedefimiz Yüreğir’imizi güzel bir geleceğe taşımak olacaktır” diye konuştu.

İYİ Parti Yüreğir Belediye Başkan Adayı Diş Hekimi Bülent Alper, Yüreğir’in makûs talihi değiştirmek için Yüreğir’e aday olduğunu ve İYİ Partinin sosyal belediyecilik anlayışını Yüreğir’le tanıştırmak için kollarını sıvadığını belirterek, şöyle konuştu: “ İYİ Partinin sosyal belediyecilik anlayışını Yüreğir ve Yüreğir halkına sunmak için ekibiyle birlikte kolları sıvadık. Her gittiğimiz yerde halkımızın bize karşı ilgi ve alakasına teşekkür ederim. Yüreğir İYİ olacak bundan kimsenin kuşkusu olmasın.”

Yüreğir’in “İYİ” ki diyebileceği bir yöntem anlayışıyla yola çıktıklarını altını çizen İYİ Parti Yüreğir Belediye Başkan Adayı Diş Hekimi Bülent Alper, Yüreğir’de 3 yıldan buyana sokaklarda vatandaşın yanında olduklarını vurgulayarak “ Ekibimizle birlikte halkımızın sorunlarını yerinde tespit ediyoruz. Halkımızla bilgi alışverişinde bulunarak halkımızın dertlerine ortak oluyoruz. Yüreğir’e yapacağımız yatırımlarla halkımızın yaşam düzeyini daha ileri seviyeye çıkartacağız” dedi.

Esnaflar, çiftçiler, spor kulüplerinin sıkıntılarını da yakından bildiğini belirten İYİ Parti Yüreğir Belediye Başkan Adayı Diş Hekimi Bülent Alper, “ Belediye olarak esnafımızın, çiftçimizin spor kulüplerinin yanında olacağız. Özellikle spor kulüplerinde bulunana çocuklarımızın daha iyi bir yaşam sürmeleri, kötü alışkanlıklardan uzak tutulması konusunda gerekenler yapılacaktır. Gençlerimiz bizin geleceğimiz onların rahatı için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.