Aylin Özberk’e “Altın Çilek” ödülü

Dünya 12.01.2024 - 10:53, Güncelleme: 12.01.2024 - 10:53 5770+ kez okundu.
 

Aylin Özberk’e “Altın Çilek” ödülü

Saygın Medya tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Altın Çilek Ödülleri’nde yazdığı “Anne İngilizce Öğrenmek Çok Kolay” adlı kitabıyla Adanalı İngilizce Öğretmeni Aylin Özberk’e “Yılın Eğitimci Yazarı” ödülü verildi.
>> SABİT ÖZKESER       “İNGİLİZCE DİLİNİ SEVDİRMEYE VE ÖĞRETMEYE DEVAM EDECEĞİM” Mersin’de Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi’nde  İş, Sanat, Spor, Medya, Televizyon ve Cemiyetten konukların katılımıyla düzenlenen “Altın Çilek Ödülleri” gecesinde ödülünü törenle alan Aylin Özberk, “Yılın Eğitimci Yazarı ödülünü aldığım için çok mutluyum. Yine ülkem için kitaplar yazmaya ve İngilizce dilini sevdirmeye ve öğretmeye devam edeceğim. Anne İngilizce Öğrenmek Çok Kolay” adlı kitabım ile ilgili gerçekten İngilizce öğrenmek çok kolay mı ? diye sordular. Ben de evet gerçekten çok kolay diye yanıtladım. İngilizceyi hayatınızdan lütfen çıkarmayın. Bir yabancı dili öğrenmek onu sevmekle başlar” dedi. DAHA ÖNCELERİ DE KİTABIYLA BİR ÇOK ÖDÜL KAZANMIŞTI Kitabıyla  Adana’ya ilk olarak “Altın Palmiye”  ve sonrasında Fashion VİP Dergisi ve  Özel Okul Öncesi ve Etüd Eğitim Kurumları Derneği ile Britis Council Bölge Çalışma Ortağı Nokta Dil İngilizce Merkezi’nin eğitime verdiği katkıdan dolayı bir çok ödül kazanan Özberk, son olarak “4.Altın Çilek Ödülleri”nin sahibi oldu.  Adana’nın gururu olan  İngilizce Öğretmeni Aylin Özberk,“Anne İngilizce Öğrenmek Çok Kolay” adlı oyunlu, şarkılı kitabını kızına ithaf ederken, anne ve babalara da  bir kez daha seslenerek,“Erken yaşta dil eğitiminin önemini tekrar vurgulamak istiyorum. Ne kadar erken yaşta başlanırsa, gelişimi ve ilerlemesi o kadar kolay ve hızlı olacaktır. Erken yaşta dil öğrenmeye başlayan çocukların dil telafuzlarının  ve aksanlarının gelişiminin diğer çocuklara göre daha hızlı olduğu artık biliniyor. Erken yaşta dil öğrenimi alan çocukların geçmişten gelen kulak dolgunluğu söz konusu olduğu için ergenlik yaşlarına geldiklerinde ise, yabancı dillerini geliştirme becerileri maksimum düzeye çıktığı görülüyor.Tekrar,tekrar, tekrar…Evet, öğrenilenlerin unutulmaması için belirli aralıklarla tekrar edilmesi gerektiğini lütfen aklımızdan çıkarmayalım. Unutmayın, bir yabancı dil öğrenmek önce onu sevmekle başlar” diye konuştu. AYLİN ÖZBERK KİMDİR ? İngilizce Öğretmeni Aylin Özberk, “Adım Aylin ama beni sevenler ve canımdan öte öğrencilerimin bana Aylin Teacher olarak seslenmeleri beni çok mutlu ediyor. 1970 Adana doğumluyum. Özel Adana Ayas Koleji mezuniyeti sonrası, Londra Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Eğitimki aldım. Bir dönem kamuda görev aldıktan sonra özel okullarda İngilizce Öğretmeni olarak çalışma hayatıma devam ediyorum. Evli bir kız çocuğu annesiyim. Bu kitap ile 20 yılı aşan çalışma hayatımda edindiğim bilgi birikimlerimi ve tecrübelerimi insanlarla paylaşmaya amaç edindim. Göz bebeği çocuklarımızın eğitim ve gelişim süreçlerinde bir nebze dahi katkı sağlıyor olmak beni çok mutlu edecektir” dedi.  Özberk’in çok sayıda eğitim ve sertifikaları bulunurken, verdiği konferanslar da yer alıyor.    
Saygın Medya tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Altın Çilek Ödülleri’nde yazdığı “Anne İngilizce Öğrenmek Çok Kolay” adlı kitabıyla Adanalı İngilizce Öğretmeni Aylin Özberk’e “Yılın Eğitimci Yazarı” ödülü verildi.

>> SABİT ÖZKESER

 

 

 

“İNGİLİZCE DİLİNİ SEVDİRMEYE VE

ÖĞRETMEYE DEVAM EDECEĞİM”

Mersin’de Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi’nde  İş, Sanat, Spor, Medya, Televizyon ve Cemiyetten konukların katılımıyla düzenlenen “Altın Çilek Ödülleri” gecesinde ödülünü törenle alan Aylin Özberk, “Yılın Eğitimci Yazarı ödülünü aldığım için çok mutluyum. Yine ülkem için kitaplar yazmaya ve İngilizce dilini sevdirmeye ve öğretmeye devam edeceğim. Anne İngilizce Öğrenmek Çok Kolay” adlı kitabım ile ilgili gerçekten İngilizce öğrenmek çok kolay mı ? diye sordular. Ben de evet gerçekten çok kolay diye yanıtladım. İngilizceyi hayatınızdan lütfen çıkarmayın. Bir yabancı dili öğrenmek onu sevmekle başlar” dedi.

DAHA ÖNCELERİ DE KİTABIYLA

BİR ÇOK ÖDÜL KAZANMIŞTI

Kitabıyla  Adana’ya ilk olarak “Altın Palmiye”  ve sonrasında Fashion VİP Dergisi ve  Özel Okul Öncesi ve Etüd Eğitim Kurumları Derneği ile Britis Council Bölge Çalışma Ortağı Nokta Dil İngilizce Merkezi’nin eğitime verdiği katkıdan dolayı bir çok ödül kazanan Özberk, son olarak “4.Altın Çilek Ödülleri”nin sahibi oldu.  Adana’nın gururu olan  İngilizce Öğretmeni Aylin Özberk,“Anne İngilizce Öğrenmek Çok Kolay” adlı oyunlu, şarkılı kitabını kızına ithaf ederken, anne ve babalara da  bir kez daha seslenerek,“Erken yaşta dil eğitiminin önemini tekrar vurgulamak istiyorum. Ne kadar erken yaşta başlanırsa, gelişimi ve ilerlemesi o kadar kolay ve hızlı olacaktır. Erken yaşta dil öğrenmeye başlayan çocukların dil telafuzlarının  ve aksanlarının gelişiminin diğer çocuklara göre daha hızlı olduğu artık biliniyor. Erken yaşta dil öğrenimi alan çocukların geçmişten gelen kulak dolgunluğu söz konusu olduğu için ergenlik yaşlarına geldiklerinde ise, yabancı dillerini geliştirme becerileri maksimum düzeye çıktığı görülüyor.Tekrar,tekrar, tekrar…Evet, öğrenilenlerin unutulmaması için belirli aralıklarla tekrar edilmesi gerektiğini lütfen aklımızdan çıkarmayalım. Unutmayın, bir yabancı dil öğrenmek önce onu sevmekle başlar” diye konuştu.

AYLİN ÖZBERK KİMDİR ?

İngilizce Öğretmeni Aylin Özberk, “Adım Aylin ama beni sevenler ve canımdan öte öğrencilerimin bana Aylin Teacher olarak seslenmeleri beni çok mutlu ediyor. 1970 Adana doğumluyum. Özel Adana Ayas Koleji mezuniyeti sonrası, Londra Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Eğitimki aldım. Bir dönem kamuda görev aldıktan sonra özel okullarda İngilizce Öğretmeni olarak çalışma hayatıma devam ediyorum. Evli bir kız çocuğu annesiyim. Bu kitap ile 20 yılı aşan çalışma hayatımda edindiğim bilgi birikimlerimi ve tecrübelerimi insanlarla paylaşmaya amaç edindim. Göz bebeği çocuklarımızın eğitim ve gelişim süreçlerinde bir nebze dahi katkı sağlıyor olmak beni çok mutlu edecektir” dedi.  Özberk’in çok sayıda eğitim ve sertifikaları bulunurken, verdiği konferanslar da yer alıyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.