“Avrupa coşkusunu Adanalılar’a yaşatacağız”

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 25.01.2023 - 11:08, Güncelleme: 25.01.2023 - 11:08 1741+ kez okundu.
 

“Avrupa coşkusunu Adanalılar’a yaşatacağız”

Çukurova Belediyesi Adana Demirspor Kadın Voleybol Takımı Onursal Başkanı Soner Çetin, “Dünyanın en iyi ligi” olarak nitelendirdiği Sultanlar Ligi’nde Avrupa coşkusunu Adanalılar’a yaşatacaklarını belirtti.
SABİT ÖZKESER   “DÜNYANIN EN İYİ LİGİ’NDE OLMAK DA ÇOK BÜYÜK BİR BAŞARI” İkinci yarının ilk maçında deplasmanda PTT’yi 3-1 yenen ve sonrasında evinde ağırladığı Galatasaray’a da aynı skorla yenilen Çukurova Belediyesi Adana Demirspor Kadın Voleybol Takımı ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Başkan Çetin, 14 takımlı Sultanlar Ligi’nde ilk 8’in içerisinde tamamlamanın önemine dikkat çekerken, “Takımımız Önce Play-Off’a katılmayı hedefliyoruz. Dünyanın en iyi liginde tam böyle ortası olmak da çok büyük bir başarıdır. Bizim hedefimiz daha yukarısı. Vakıfbank, Eczacıbaşı, Fenerbahçe,  THY ve Galatasaray takımları dünyanın en iyi kulüpleri, en iyi takımları bu açıdan. Onları geçeceğiz gibi bir iddiamızı yok. Biz başından beri diyoruz ki; hedefimiz ilk 6 içerisinde yer almak ve Avrupa’ya gitmek. Katıldığımız ilk sene Sultanlar Ligi’nde  bir de Avrupa coşkusunu Adanalılar’a yaşatacağız” dedi. “VOLEYBOL TAKIMIMIZIN ADANA’YA TANITIMI BÜYÜK KATKISI OLMUŞTUR” Kadrolarını ara transferde güçlendirdiklerini ve son olarak Dünya Şampiyonu olan Sırbistan Milli Takımı oyuncusu Katerina Lazoviç ile güçlendirdiklerini vurgulayan Çukurova Belediyesi Adana Demirspor Kadın Voleybol Takımı Onursal Başkanı Soner Çetin, “Bugün dünyanın en iyi takımlarının  Adana’ya Çukurova Belediyesi Adana Demirspor takımına getirdik. Peru Milli Takımı’ndan Angela Leyva,  İtalya Milli Takımı’ndan Lucia Bosetti, Ukrayna Milli Takımı’ndan Kaptan Alesia gibi önemli voleybolcular takımımızda yer alıyor. Böyle önemli oyuncular olunca, ülkelerinde hangi takıma gittiklerini merak edip, araştırıyorlar. Çukurova Belediyesi’ni, Adana’yı, Adana Demirspor’u merak ediyor, bakıyor, inceliyor ve takip ediyorlar. Nasıl ki bir Balotelli Adana Demirspor’da dünya çapında ses getirip, dünyaya tanıttılar ise aynı şekilde bizim voleybolcular da Adanamızın tanıtımında büyük katkıları olmaktadır” diye konuştu. “MAÇLARIMIZA ADANALILAR’IN YOĞUN İLGİSİ BULUNUYOR” Adana’da takımlarının voleybol maçlarına yoğun bir ilgi gösterildiğini ve solunun yetersiz kaldığına da dikkat çeken Çetin,  Çukurova’ya 7 bin 500 kişilik kapalı bir yer yapılması yönünde Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne başvurduklarını de anlatırken, “Bu konuda salonun yapılmasıyla ilgili belediye olarak yer de verdik ve bekliyoruz. Bu Adana için bir önemli ihtiyaç. Maçlardaki yoğun izdihamı görünce ben çok üzülüyorum. Sultanlar Ligi’nde ekibi olmayan Antalya’nın 10 bin kapasiteli salonu var. Voleybol Federasyon Başkanı Akif Üstündağ, ‘böyle bir salonunuz olsa Dünya Şampiyonası’nı Adana’ya veririm’ diyor.Bizim Adana’nın neyi eksik. Neden olmasın ? “ dedi.
Çukurova Belediyesi Adana Demirspor Kadın Voleybol Takımı Onursal Başkanı Soner Çetin, “Dünyanın en iyi ligi” olarak nitelendirdiği Sultanlar Ligi’nde Avrupa coşkusunu Adanalılar’a yaşatacaklarını belirtti.

SABİT ÖZKESER

 

“DÜNYANIN EN İYİ LİGİ’NDE

OLMAK DA ÇOK BÜYÜK BİR BAŞARI

İkinci yarının ilk maçında deplasmanda PTT’yi 3-1 yenen ve sonrasında evinde ağırladığı Galatasaray’a da aynı skorla yenilen Çukurova Belediyesi Adana Demirspor Kadın Voleybol Takımı ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Başkan Çetin, 14 takımlı Sultanlar Ligi’nde ilk 8’in içerisinde tamamlamanın önemine dikkat çekerken, “Takımımız Önce Play-Off’a katılmayı hedefliyoruz. Dünyanın en iyi liginde tam böyle ortası olmak da çok büyük bir başarıdır. Bizim hedefimiz daha yukarısı. Vakıfbank, Eczacıbaşı, Fenerbahçe,  THY ve Galatasaray takımları dünyanın en iyi kulüpleri, en iyi takımları bu açıdan. Onları geçeceğiz gibi bir iddiamızı yok. Biz başından beri diyoruz ki; hedefimiz ilk 6 içerisinde yer almak ve Avrupa’ya gitmek. Katıldığımız ilk sene Sultanlar Ligi’nde  bir de Avrupa coşkusunu Adanalılar’a yaşatacağız” dedi.

“VOLEYBOL TAKIMIMIZIN ADANA’YA

TANITIMI BÜYÜK KATKISI OLMUŞTUR”

Kadrolarını ara transferde güçlendirdiklerini ve son olarak Dünya Şampiyonu olan Sırbistan Milli Takımı oyuncusu Katerina Lazoviç ile güçlendirdiklerini vurgulayan Çukurova Belediyesi Adana Demirspor Kadın Voleybol Takımı Onursal Başkanı Soner Çetin, “Bugün dünyanın en iyi takımlarının  Adana’ya Çukurova Belediyesi Adana Demirspor takımına getirdik. Peru Milli Takımı’ndan Angela Leyva,  İtalya Milli Takımı’ndan Lucia Bosetti, Ukrayna Milli Takımı’ndan Kaptan Alesia gibi önemli voleybolcular takımımızda yer alıyor. Böyle önemli oyuncular olunca, ülkelerinde hangi takıma gittiklerini merak edip, araştırıyorlar. Çukurova Belediyesi’ni, Adana’yı, Adana Demirspor’u merak ediyor, bakıyor, inceliyor ve takip ediyorlar. Nasıl ki bir Balotelli Adana Demirspor’da dünya çapında ses getirip, dünyaya tanıttılar ise aynı şekilde bizim voleybolcular da Adanamızın tanıtımında büyük katkıları olmaktadır” diye konuştu.

“MAÇLARIMIZA ADANALILAR’IN

YOĞUN İLGİSİ BULUNUYOR”

Adana’da takımlarının voleybol maçlarına yoğun bir ilgi gösterildiğini ve solunun yetersiz kaldığına da dikkat çeken Çetin,  Çukurova’ya 7 bin 500 kişilik kapalı bir yer yapılması yönünde Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne başvurduklarını de anlatırken, “Bu konuda salonun yapılmasıyla ilgili belediye olarak yer de verdik ve bekliyoruz. Bu Adana için bir önemli ihtiyaç. Maçlardaki yoğun izdihamı görünce ben çok üzülüyorum. Sultanlar Ligi’nde ekibi olmayan Antalya’nın 10 bin kapasiteli salonu var. Voleybol Federasyon Başkanı Akif Üstündağ, ‘böyle bir salonunuz olsa Dünya Şampiyonası’nı Adana’ya veririm’ diyor.Bizim Adana’nın neyi eksik. Neden olmasın ? “ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.