Atılım Üniversitesi 9 akademik personel alıyor

Resmi İlan 25.03.2023 - 18:08, Güncelleme: 25.03.2023 - 18:08 6621+ kez okundu.
 

Atılım Üniversitesi 9 akademik personel alıyor

Atılım Üniversitesi 9 akademik personel alıyor. 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve ilgili Yönetmeliklere göre öğretim üyesi/öğretim görevlisi/araştırma görevlisi alınacaktır.
İlan.gov.tr’de yer alan ilana göre,  Atılım Üniversitesi 9 akademik personel alıyor. 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve ilgili Yönetmeliklere göre öğretim üyesi/öğretim görevlisi/araştırma görevlisi alınacaktır. Web sayfamızda (www.atilim.edu.tr) belirtilen koşulları sağlayan adayların, istenilen belgeleri bir dilekçe ekinde ilanın yayımlandığı tarih itibarı ile 15 gün içerisinde 8 Nisan 2023 tarihine kadar ilgili “Dekanlıklara/Müdürlüklere” şahsen veya posta yolu ile başvurmaları gerekiyor.   DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN   https://www.ilan.gov.tr/ilan/1148820/kamu-akademik-personel-akademik-personel-alimlari-atilim-universitesi-9-akademik-personel-aliyor   Kaynak: https://www.ilan.gov.tr/
Atılım Üniversitesi 9 akademik personel alıyor. 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve ilgili Yönetmeliklere göre öğretim üyesi/öğretim görevlisi/araştırma görevlisi alınacaktır.

İlan.gov.tr’de yer alan ilana göre,  Atılım Üniversitesi 9 akademik personel alıyor. 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve ilgili Yönetmeliklere göre öğretim üyesi/öğretim görevlisi/araştırma görevlisi alınacaktır. Web sayfamızda (www.atilim.edu.tr) belirtilen koşulları sağlayan adayların, istenilen belgeleri bir dilekçe ekinde ilanın yayımlandığı tarih itibarı ile 15 gün içerisinde 8 Nisan 2023 tarihine kadar ilgili “Dekanlıklara/Müdürlüklere” şahsen veya posta yolu ile başvurmaları gerekiyor.

 

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

 

https://www.ilan.gov.tr/ilan/1148820/kamu-akademik-personel-akademik-personel-alimlari-atilim-universitesi-9-akademik-personel-aliyor

 

Kaynak: https://www.ilan.gov.tr/

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.