“Amacımız; el emeği ürünleri halkımızla paylaşmaktır”

Sanat 21.12.2022 - 10:41, Güncelleme: 16.01.2023 - 07:03 6090+ kez okundu.
 

“Amacımız; el emeği ürünleri halkımızla paylaşmaktır”

El Sanatları Öğretmeni Zerrin İncefikir ve öğrencilerin birlikte yaptığı 3 boyutlu rölyefler bu yıl da Atatürk Parkı’nda sergilendi. Öğretmen İncefikir, “Amacımız uygun el emeği ürünleri halkımızla paylaşmaktır” dedi.
ELİF HALLAÇOĞLU / ÖZEL HABERİ BOLLUK BEREKET YILI OLMASINI DİLEDİ 2 gün süren sergi ve çalışmalar ile ilgili gazetemize bilgi veren El Sanatları Öğretmeni Zerrin İncefikir, bir rölyefin en az 2 haftada hazırlanabildiğine vurgu yaparak,  “Öğrencilerimizle yapmış olduğumuz üç boyutlu kağıt rölyef çalışmalarımız, bolluk bereket yılı olması dileği ile Yılbaşı temalı ürünler ve hediyelik eşyalarımızı sunduk. Çoğumuz için zorlu geçen bir yılın ardından hayatımızı biraz olsun renklendirmek, yeni yılı kutlayarak renkli bir ortam yaratıp insanları buluşturabilmek adına Atatürk Parkı’nda sergimizi açtık. Her bütçeye uygun çeşitli el emeği ürünlerimi halkımızın beğenisine sunduk” diye konuştu. SERGİDE 100’E YAKIN RÖLYEF YER ALDI Sergideki 100’e yakın rölyeflerin  bir bölümünün kendisine, diğerlerinin ise öğrencilerine ait olduğunu da anlatan El Sanatları Öğretmeni Zerrin İncefikir, 3 boyutlu kağıt rölyeflerin özel kağıtlara basıldığını ve resimlerin kullanmasının ustalık isteyen bir bıçakla tek tek kesilerek katmanlar halinde üst üstü konulmasıyla yapıldığını da sözlerine ekledi.      
El Sanatları Öğretmeni Zerrin İncefikir ve öğrencilerin birlikte yaptığı 3 boyutlu rölyefler bu yıl da Atatürk Parkı’nda sergilendi. Öğretmen İncefikir, “Amacımız uygun el emeği ürünleri halkımızla paylaşmaktır” dedi.

ELİF HALLAÇOĞLU / ÖZEL HABERİ

BOLLUK BEREKET YILI OLMASINI DİLEDİ

2 gün süren sergi ve çalışmalar ile ilgili gazetemize bilgi veren El Sanatları Öğretmeni Zerrin İncefikir, bir rölyefin en az 2 haftada hazırlanabildiğine vurgu yaparak,  “Öğrencilerimizle yapmış olduğumuz üç boyutlu kağıt rölyef çalışmalarımız, bolluk bereket yılı olması dileği ile Yılbaşı temalı ürünler ve hediyelik eşyalarımızı sunduk. Çoğumuz için zorlu geçen bir yılın ardından hayatımızı biraz olsun renklendirmek, yeni yılı kutlayarak renkli bir ortam yaratıp insanları buluşturabilmek adına Atatürk Parkı’nda sergimizi açtık. Her bütçeye uygun çeşitli el emeği ürünlerimi halkımızın beğenisine sunduk” diye konuştu.

SERGİDE 100’E YAKIN RÖLYEF YER ALDI

Sergideki 100’e yakın rölyeflerin  bir bölümünün kendisine, diğerlerinin ise öğrencilerine ait olduğunu da anlatan El Sanatları Öğretmeni Zerrin İncefikir, 3 boyutlu kağıt rölyeflerin özel kağıtlara basıldığını ve resimlerin kullanmasının ustalık isteyen bir bıçakla tek tek kesilerek katmanlar halinde üst üstü konulmasıyla yapıldığını da sözlerine ekledi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.