Altgeçit figüratif çalışmalar boyanması hizmeti alınacak

Resmi İlan 31.03.2023 - 11:56, Güncelleme: 31.03.2023 - 11:56 6593+ kez okundu.
 

Altgeçit figüratif çalışmalar boyanması hizmeti alınacak

Adana Büyükşehir Belediyesi altgeçit figüratif çalışmalar boyanması hizmeti alacak
lan.gov.tr’de yer alan ilana göre, Adana Büyükşehir Belediyesi alt geçidinin farklı fon tasarımları ve figüratif çalışmalarla boyanması hizmeti alacak. Adana İli, Seyhan İlçesi, Sakarya Mahallesi Dede Korkut Caddesi ile Ray Sokak Caddesinin Kesişiminde Yer Alan Alt Geçidinin Farklı Fon Tasarımları ve Figüratif Çalışmalarla Boyanması hizmet alımı ihalesi 26.04.2023 tarihinde yapılacak. DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN https://www.ilan.gov.tr/ilan/1152131/ihale-duyurulari-hizmet-alim-ihaleleri-alt-gecidinin-farkli-fon-tasarimlari-ve-figuratif-calismalarla-boyanmasi-hizmeti-alinacaktir Kaynak: https://www.ilan.gov.tr  
Adana Büyükşehir Belediyesi altgeçit figüratif çalışmalar boyanması hizmeti alacak

lan.gov.tr’de yer alan ilana göre, Adana Büyükşehir Belediyesi alt geçidinin farklı fon tasarımları ve figüratif çalışmalarla boyanması hizmeti alacak. Adana İli, Seyhan İlçesi, Sakarya Mahallesi Dede Korkut Caddesi ile Ray Sokak Caddesinin Kesişiminde Yer Alan Alt Geçidinin Farklı Fon Tasarımları ve Figüratif Çalışmalarla Boyanması hizmet alımı ihalesi 26.04.2023 tarihinde yapılacak.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

https://www.ilan.gov.tr/ilan/1152131/ihale-duyurulari-hizmet-alim-ihaleleri-alt-gecidinin-farkli-fon-tasarimlari-ve-figuratif-calismalarla-boyanmasi-hizmeti-alinacaktir

Kaynak: https://www.ilan.gov.tr

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.