Adanaspor’da yeni başkan Asil Bostancı oldu

Spor 02.07.2024 - 15:03, Güncelleme: 02.07.2024 - 15:03 1331 kez okundu.
 

Adanaspor’da yeni başkan Asil Bostancı oldu

Adanaspor’da Bayram Akgül’ün başkanlığı bırakmasının ardından bu göreve Asil Bostancı’nın getirildiği belirtildi. Bu arada Turuncu-Beyazlı ekip Adanaspor, 2024-2025 sezonunun hazırlıklarına Çatalan Tesislerinde başladı.
>> SABİT ÖZKESER     “BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAK” Adanaspor A.Ş. Yönetim Kurulu tarafından sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Değerli Adanaspor Taraftarı ve Kamuoyunun Dikkatine; Adanaspor Kulübü olarak, yeni başkanımızın göreve başlaması ile ilgili sizlerle önemli bir gelişmeyi paylaşmak istiyoruz. Adanaspor Yönetim  Kurulu kararı ile başkanlığa Asil Bostancı gelmiştir. Sayın Bostancı’nın liderliğinde, Adanaspor olarak sportif başarılarımızı artırmayı ve taraftarlarımızla daha güçlü bir bağ kurmayı amaçlıyoruz. Bu vesileyle, kulübümüze katkılarından dolayı önceki başkanımız Sayın Bayram Akgül’e de teşekkürlerimizi sunarız. Yeni başkanımız Asil Bostancı’nın görev süresi boyunca kulübümüzün büyük başarılara imza atacağına olan inancımız tamdır” dedi. ASİL BOSTANCI KİMDİR ? Adanalı olan Asil Bostancı güvenlik, temizlik, yönetim ve sigorta sektörlerinde faaliyet gösteren şirketleri bulunuyor. spor camiasının yakından tanıdığı Galatasaray kulübü ikinci başkanlarından Abdurrahim Albayrak'ın damadı.Abdurrahim Albayrak'ın kızı İlknur Albayrak ile 2005 yılında evlenen Asil Bostancı, Kasım 2022'de 15 yaşındaki oğlu Batuhan Bostancı, bir AVM'den  düşerek hayatını kaybetmişti.  ÇATALAN’DA ÇALIŞMALARA BAŞLADI Bayram Akgül başkanlığında son  yıllarda küme düşmekten son anda kurtulan  Adanaspor, yeni sezon hazırlıklarına kendi tesisleri Çatalan’da başladı. Sözleşmesi sona erecek futbolcuların da bulunduğu Turuncu-Beyazlı ekip Adanaspor’da yeni Başkan Asil Boıstancı ile birlikte takımın transferde ne yapacağı merak konusu oldu. Taraftarlar, her yıl yaşadıkları küme düşmeme tehlikesini artık yaşamak istemediklerini vurgularken, “Takımın Süper Lig’e çıkacak bir kadro oluşturulmasını bekliyoruz. Her yıl küme düşmeme tehlikesi artık yaşamak istemiyoruz. Bir an önce transfer çalışmalarına başlanılmasını istiyoruz” dediler.
Adanaspor’da Bayram Akgül’ün başkanlığı bırakmasının ardından bu göreve Asil Bostancı’nın getirildiği belirtildi. Bu arada Turuncu-Beyazlı ekip Adanaspor, 2024-2025 sezonunun hazırlıklarına Çatalan Tesislerinde başladı.

>> SABİT ÖZKESER

 

 

“BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAK”

Adanaspor A.Ş. Yönetim Kurulu tarafından sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Değerli Adanaspor Taraftarı ve Kamuoyunun Dikkatine; Adanaspor Kulübü olarak, yeni başkanımızın göreve başlaması ile ilgili sizlerle önemli bir gelişmeyi paylaşmak istiyoruz. Adanaspor Yönetim  Kurulu kararı ile başkanlığa Asil Bostancı gelmiştir. Sayın Bostancı’nın liderliğinde, Adanaspor olarak sportif başarılarımızı artırmayı ve taraftarlarımızla daha güçlü bir bağ kurmayı amaçlıyoruz. Bu vesileyle, kulübümüze katkılarından dolayı önceki başkanımız Sayın Bayram Akgül’e de teşekkürlerimizi sunarız. Yeni başkanımız Asil Bostancı’nın görev süresi boyunca kulübümüzün büyük başarılara imza atacağına olan inancımız tamdır” dedi.

ASİL BOSTANCI KİMDİR ?

Adanalı olan Asil Bostancı güvenlik, temizlik, yönetim ve sigorta sektörlerinde faaliyet gösteren şirketleri bulunuyor. spor camiasının yakından tanıdığı Galatasaray kulübü ikinci başkanlarından Abdurrahim Albayrak'ın damadı.Abdurrahim Albayrak'ın kızı İlknur Albayrak ile 2005 yılında evlenen Asil Bostancı, Kasım 2022'de 15 yaşındaki oğlu Batuhan Bostancı, bir AVM'den  düşerek hayatını kaybetmişti. 

ÇATALAN’DA ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Bayram Akgül başkanlığında son  yıllarda küme düşmekten son anda kurtulan  Adanaspor, yeni sezon hazırlıklarına kendi tesisleri Çatalan’da başladı. Sözleşmesi sona erecek futbolcuların da bulunduğu Turuncu-Beyazlı ekip Adanaspor’da yeni Başkan Asil Boıstancı ile birlikte takımın transferde ne yapacağı merak konusu oldu. Taraftarlar, her yıl yaşadıkları küme düşmeme tehlikesini artık yaşamak istemediklerini vurgularken, “Takımın Süper Lig’e çıkacak bir kadro oluşturulmasını bekliyoruz. Her yıl küme düşmeme tehlikesi artık yaşamak istemiyoruz. Bir an önce transfer çalışmalarına başlanılmasını istiyoruz” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.