ADANASPOR’DA KEMAL KILIÇ GÜNDEMDE

Spor 21.12.2022 - 10:40, Güncelleme: 16.01.2023 - 07:03 1034+ kez okundu.
 

ADANASPOR’DA KEMAL KILIÇ GÜNDEMDE

Adanaspor’da bir türlü istenilen sonuç alınamayınca, Teknik Direktörlük görevi için daha önce de görev yapan Kemal Kılıç’ın gündemde olduğu öğrenildi.
Şanlıurfaspor’dan ayrılan Teknik Direktör Kemal Kılıç, Adanaspor’un son olarak kendi sahasında yenildiği Denizlispor maçını da izlediği görüldü. YÖNETİMİ İSTİFAYA DAVET ETTİ Ligin en alt sıralarında yer alan ve ilk deplasman galibiyetini hiç sahasında yenilmeyen Adanaspor karşısında 2. galibiyetini alan Altaş Denizlispor’da büyük mutluluk yaşanırken, Turuncu-Beyazlı ekip Adanaspor’da ise üzüntü yaşanıyor. Denizlispor önünde 2-0 yenik duruma düşmesine karşın arka arkaya attığı goller ile beraberliği yakalamış olsa da Denizlispor’a 3-2 yenilmekten kurtulamayan Adanaspor’da taraftarlar Başkan Bayram Akgül ve yönetimini istifaya çağırdı. “ÖNEMLİ BİR MAÇI KAYBETTİK” Maçın ardından basın toplantısında  konuşan Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, çok önemli bir maçı kaybettiklerini ve alınan sonuçtan oldukça üzgün olduğunu vurgulayarak, “Denizlispor önünde birçok gol pozisyonunu değerlendiremedik. Çok üzgünüm ve çok üzgünüz. Burada kendimi de eleştiriyorum.Başkanımla görüşeceğim. Kendimle ilgili yapılması gereken neyse onu yapmaya hazırım” dedi.  
Adanaspor’da bir türlü istenilen sonuç alınamayınca, Teknik Direktörlük görevi için daha önce de görev yapan Kemal Kılıç’ın gündemde olduğu öğrenildi.

Şanlıurfaspor’dan ayrılan Teknik Direktör Kemal Kılıç, Adanaspor’un son olarak kendi sahasında yenildiği Denizlispor maçını da izlediği görüldü.

YÖNETİMİ İSTİFAYA DAVET ETTİ

Ligin en alt sıralarında yer alan ve ilk deplasman galibiyetini hiç sahasında yenilmeyen Adanaspor karşısında 2. galibiyetini alan Altaş Denizlispor’da büyük mutluluk yaşanırken, Turuncu-Beyazlı ekip Adanaspor’da ise üzüntü yaşanıyor. Denizlispor önünde 2-0 yenik duruma düşmesine karşın arka arkaya attığı goller ile beraberliği yakalamış olsa da Denizlispor’a 3-2 yenilmekten kurtulamayan Adanaspor’da taraftarlar Başkan Bayram Akgül ve yönetimini istifaya çağırdı.

“ÖNEMLİ BİR MAÇI KAYBETTİK”

Maçın ardından basın toplantısında  konuşan Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, çok önemli bir maçı kaybettiklerini ve alınan sonuçtan oldukça üzgün olduğunu vurgulayarak, “Denizlispor önünde birçok gol pozisyonunu değerlendiremedik. Çok üzgünüm ve çok üzgünüz. Burada kendimi de eleştiriyorum.Başkanımla görüşeceğim. Kendimle ilgili yapılması gereken neyse onu yapmaya hazırım” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.