Adana'nın atom karıncası

Siyaset 24.09.2023 - 22:57, Güncelleme: 24.09.2023 - 22:59 2816+ kez okundu.
 

Adana'nın atom karıncası

Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan, ilçe seçiminden sonra yönetimiyle birlikte sahalara hızlı bir giriş yaptı.
ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR   CHP’de yıllardır ‘Adananın atom karıncası’ diye bilinen Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan, atom karıncalığını yine göstermeye başladı. Partiyi değişik kesimlerden hızlı bir üye kaydı ile başlayan Adananın atom karıncası Ramazan Atikaslan, “ Seyhan’ın değişik mahallelerinden öncelikle ciddi bir kayıt talebi var. Ben ve yönetim kurulu üyeleri özveri ve fedakârlık içerisinde çalışıyoruz. “ dedi. Bir ayaklarının partide bir ayaklarının sokakta olduğunu ifade eden Atom karınca Atikaslan, en kısa sürede İlçe, İl ve partili mahalle temsilcileriyle bir araya gelip 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimin stardını vereceklerini belirtti. Seyhan’ın 96 mahallesinde girilmedik sokak ve ev bırakmayacaklarının altını çizen CHP Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan, şunları söyledi. “ Seyhan İlçe Örgütü olarak Belediyelerimiz ve Milletvekillerimizle birlikte partililerimiz ve Seyhan halkı arasında köprü olacağız. Vatandaşımızın sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Bu bizim asli görevimizdir.” Atikaslan ayrıca şöyle konuştu. “ 2024 yılı Mart ayında yapılacak olan belediye seçimlerinde Başta Büyükşehir olmak üzere, Seyhan, Çukurova, Ceyhan ve İmamoğlu’nun yanına diğer Belediye Başkanlıklarını da kazandırma arzusundayız. Belediye seçimlerinde CHP’nin 1989 yılındaki başarısının bir göstergesi olacaktır. CHP 28 Mayıs genel seçimlerinde oyunu yüzde 3 artırmıştır. Ak Parti ise oyunu yüzde 3 düşürmüştür. Bu yerel seçimlerde belediye başkanlıklarının artırılması bir gösterge olacaktır. Belediyelerimiz iktidarın tüm baskılarına ekonomik kısıtlamalarına rağmen çok büyük hizmetler yapmıştır. Yapılan hizmetlerde artık gözle görülüyor.” Atikaslan, kendisinin hiçbir beklentisinin olmadığını, bir yere aday olmadığını vurgulayarak, “ Tek hedefim partimi CHP’yi yüceltmek, büyütmek ve iktidara taşımak. Bugüne kadar hiçbir yurttaş beni telefonla arayıp bulamadığı olmamıştır. Ne Çukobirlik Genel Müdür Yardımcısı iken ne de şimdi partide kapım herkese açık. Kapım hep açık olmuştur. Kapım her kese eskiden olduğu gibi şimdi de açıktır ve açık kalacaktır. Yurttaşlarımızın sorunlarını yakından biliyorum. Yurttaşlarımızın sorunlarının çözümü için eskiden olduğu gibi şimdi de sefer olduk ve olmaya devam edeceğiz.” Adananın atom karıncası CHP Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan, belediye seçimlerinden önce Belediye Başkan ve meclis üyelerinin ön seçimle belirlenmesinin en doğru bir karar olacağının altı çizdi ve şöyle konuştu. “ Hem belediye başkan adayının belirlenmesinde, hem de meclis üyelerinin belirlenmesinde ön seçim yapılması isterim. Ön seçim partiye dinamizm getirir. Kaynaşmayı sağlar. Üyelere sorumluluk ve öz güven verir.”  
Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan, ilçe seçiminden sonra yönetimiyle birlikte sahalara hızlı bir giriş yaptı.

ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR

 

CHP’de yıllardır ‘Adananın atom karıncası’ diye bilinen Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan, atom karıncalığını yine göstermeye başladı.

Partiyi değişik kesimlerden hızlı bir üye kaydı ile başlayan Adananın atom karıncası Ramazan Atikaslan, “ Seyhan’ın değişik mahallelerinden öncelikle ciddi bir kayıt talebi var. Ben ve yönetim kurulu üyeleri özveri ve fedakârlık içerisinde çalışıyoruz. “ dedi.

Bir ayaklarının partide bir ayaklarının sokakta olduğunu ifade eden Atom karınca Atikaslan, en kısa sürede İlçe, İl ve partili mahalle temsilcileriyle bir araya gelip 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimin stardını vereceklerini belirtti.

Seyhan’ın 96 mahallesinde girilmedik sokak ve ev bırakmayacaklarının altını çizen CHP Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan, şunları söyledi. “ Seyhan İlçe Örgütü olarak Belediyelerimiz ve Milletvekillerimizle birlikte partililerimiz ve Seyhan halkı arasında köprü olacağız. Vatandaşımızın sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Bu bizim asli görevimizdir.”

Atikaslan ayrıca şöyle konuştu. “ 2024 yılı Mart ayında yapılacak olan belediye seçimlerinde Başta Büyükşehir olmak üzere, Seyhan, Çukurova, Ceyhan ve İmamoğlu’nun yanına diğer Belediye Başkanlıklarını da kazandırma arzusundayız. Belediye seçimlerinde CHP’nin 1989 yılındaki başarısının bir göstergesi olacaktır. CHP 28 Mayıs genel seçimlerinde oyunu yüzde 3 artırmıştır. Ak Parti ise oyunu yüzde 3 düşürmüştür. Bu yerel seçimlerde belediye başkanlıklarının artırılması bir gösterge olacaktır. Belediyelerimiz iktidarın tüm baskılarına ekonomik kısıtlamalarına rağmen çok büyük hizmetler yapmıştır. Yapılan hizmetlerde artık gözle görülüyor.”

Atikaslan, kendisinin hiçbir beklentisinin olmadığını, bir yere aday olmadığını vurgulayarak, “ Tek hedefim partimi CHP’yi yüceltmek, büyütmek ve iktidara taşımak. Bugüne kadar hiçbir yurttaş beni telefonla arayıp bulamadığı olmamıştır. Ne Çukobirlik Genel Müdür Yardımcısı iken ne de şimdi partide kapım herkese açık. Kapım hep açık olmuştur. Kapım her kese eskiden olduğu gibi şimdi de açıktır ve açık kalacaktır. Yurttaşlarımızın sorunlarını yakından biliyorum. Yurttaşlarımızın sorunlarının çözümü için eskiden olduğu gibi şimdi de sefer olduk ve olmaya devam edeceğiz.”

Adananın atom karıncası CHP Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan, belediye seçimlerinden önce Belediye Başkan ve meclis üyelerinin ön seçimle belirlenmesinin en doğru bir karar olacağının altı çizdi ve şöyle konuştu. “ Hem belediye başkan adayının belirlenmesinde, hem de meclis üyelerinin belirlenmesinde ön seçim yapılması isterim. Ön seçim partiye dinamizm getirir. Kaynaşmayı sağlar. Üyelere sorumluluk ve öz güven verir.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.