Adanalı Sanatçı Ali Şahin’den Müzik Albümü

Sanat (Web Sitesi) - Web Sitesi | 03.10.2023 - 12:32, Güncelleme: 03.10.2023 - 12:32 4868+ kez okundu.
 

Adanalı Sanatçı Ali Şahin’den Müzik Albümü

Dedication türkçe karşılığı İthafta bulunmak anlamındadır. Ali Şahin bu çalışmasında kendisine ilham olan Alman Sanatçı Klaus Schulze ye ithaf ediyor.
Klaus Schulze müziği ses dalgalarını sentezleyerek atmosfer ortamı yaratan bir müzik türüdür. Ali Şahin’in müzik albümünü de aynen bu şekilde oluşturmuş. Bazı parçalarda sample, bazı parçalar tamamen analog sentezleyici kullanılarak hazırlanmış. Ali Şahin: Birkaç yıl önce Klaus Schulze Den ilham alarak müzik yapmaya başladım. Sevgili Klaus Schulze ve Kozmik müzik hayranları, Dedication albümünde ilhamımı güçlü bir şekilde göstermeyeçalıştım. Keyif almanız dileğiyle. Ali Şahin'in Dedication isimli albümüne dijital platformlardan dinleyebilirsiniz.
Dedication türkçe karşılığı İthafta bulunmak anlamındadır. Ali Şahin bu çalışmasında kendisine ilham olan Alman Sanatçı Klaus Schulze ye ithaf ediyor.

Klaus Schulze müziği ses dalgalarını sentezleyerek atmosfer ortamı yaratan bir müzik türüdür. Ali Şahin’in müzik albümünü de aynen bu şekilde oluşturmuş. Bazı parçalarda

sample, bazı parçalar tamamen analog sentezleyici kullanılarak hazırlanmış. Ali Şahin: Birkaç yıl önce Klaus Schulze Den ilham alarak müzik yapmaya başladım. Sevgili Klaus Schulze ve Kozmik müzik hayranları, Dedication albümünde ilhamımı güçlü bir şekilde göstermeyeçalıştım. Keyif almanız dileğiyle. Ali Şahin'in Dedication isimli albümüne dijital platformlardan dinleyebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.