ADANAGİAD'tan görkemli kutlama

Ekonomi 21.12.2022 - 10:25, Güncelleme: 16.01.2023 - 07:03 1884+ kez okundu.
 

ADANAGİAD'tan görkemli kutlama

Adana Genç İş İnsanları Derneği (ADANAGİAD) kuruluşunun 30'uncu yıldönümünü, dillere destan bir geceyle kutladı. Kuruluşunun 30'uncu yılında üyelerini ağırlayan ADANAGİAD yönetimi, her yönüyle unutulmaz bir kutlamaya imza attı.
Adana Sheraton Oteli'ndeki gecede sahne alan ünlü sanatçı Özcan Deniz'in sevilen şarkılarıyla kutlama töreni tam anlamıyla şölen havasında geçti. Katılımcılara teşekkür eden ADANAGİAD Başkanı Ali Can Boğa, yönetim kurulu üyelerine emekleri için teşekkür plaketini sunarken dernek olarak yorulmak bilmeksizin çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. ADANAGİAD üyelerini yalnız bırakmayan TÜRKONFED Başkanı Süleyman Sönmez de, ADANAGİAD ailesiyle duyduğu gururu paylaştı. ÖZEL SALONDA GÜZEL KUTLAMA ATATÜRK'Ü ANDI, MUTLULUĞUNU PAYLAŞTI Gecenin başında kürsüye çıkan ADANAGİAD Başkanı Ali Can Boğa, pandemi nedeniyle kuruluş yıldönümü etkinliklerinin bir süre yapılamadığına dikkat çekerek katılımcılara ayrı ayrı teşekkür etti. ADANAGİAD Ailesi'ne seslenen Boğa, "Tarihin her döneminde çaresizlik tanımadan cesur kararlar alıp fedakarca mücadele edenler; hep saygı ve hürmet görmüştür. Bu simge isimler hep minnetle yad edilmiştir. Tıpkı onca yokluk ve yoksunluğa rağmen, imkansızlık nedir tanımadan ülkemizi kurtarıp bizlere Türkiye Cumhuriyeti'ni miras bırakan Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk gibi. Ne mutlu bize ki onlarla aynı saftayız. Gayemiz de hedefimiz de onlarla bir. Bu onuru yaşamanın mutluluğu içindeyiz" dedi. SÖNMEZ GURURUNU PAYLAŞTI Geceye katılan TÜRKONFED Başkanı Süleyman Sönmez de, ADANAGİAD Ailesi ile gurur duyduğunu söyledi. Türkiye Cumhuriyeti'nin ikinci yüzyılında ADANAGİAD'ın yoluna emin adımlarla devam ettiğine dikkat çeken Sönmez, "ADANAGİAD  adeta bir akademi gibi. Bu akademide bulunmaktan onur duyuyorum, ADANAGİAD ve sizlerle gurur duyuyorum" dedi.  
Adana Genç İş İnsanları Derneği (ADANAGİAD) kuruluşunun 30'uncu yıldönümünü, dillere destan bir geceyle kutladı. Kuruluşunun 30'uncu yılında üyelerini ağırlayan ADANAGİAD yönetimi, her yönüyle unutulmaz bir kutlamaya imza attı.

Adana Sheraton Oteli'ndeki gecede sahne alan ünlü sanatçı Özcan Deniz'in sevilen şarkılarıyla kutlama töreni tam anlamıyla şölen havasında geçti. Katılımcılara teşekkür eden ADANAGİAD Başkanı Ali Can Boğa, yönetim kurulu üyelerine emekleri için teşekkür plaketini sunarken dernek olarak yorulmak bilmeksizin çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. ADANAGİAD üyelerini yalnız bırakmayan TÜRKONFED Başkanı Süleyman Sönmez de, ADANAGİAD ailesiyle duyduğu gururu paylaştı.

ÖZEL SALONDA GÜZEL KUTLAMA ATATÜRK'Ü ANDI, MUTLULUĞUNU PAYLAŞTI

Gecenin başında kürsüye çıkan ADANAGİAD Başkanı Ali Can Boğa, pandemi nedeniyle kuruluş yıldönümü etkinliklerinin bir süre yapılamadığına dikkat çekerek katılımcılara ayrı ayrı teşekkür etti. ADANAGİAD Ailesi'ne seslenen Boğa, "Tarihin her döneminde çaresizlik tanımadan cesur kararlar alıp fedakarca mücadele edenler; hep saygı ve hürmet görmüştür. Bu simge isimler hep minnetle yad edilmiştir. Tıpkı onca yokluk ve yoksunluğa rağmen, imkansızlık nedir tanımadan ülkemizi kurtarıp bizlere Türkiye Cumhuriyeti'ni miras bırakan Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk gibi. Ne mutlu bize ki onlarla aynı saftayız. Gayemiz de hedefimiz de onlarla bir. Bu onuru yaşamanın mutluluğu içindeyiz" dedi.

SÖNMEZ GURURUNU PAYLAŞTI

Geceye katılan TÜRKONFED Başkanı Süleyman Sönmez de, ADANAGİAD Ailesi ile gurur duyduğunu söyledi. Türkiye Cumhuriyeti'nin ikinci yüzyılında ADANAGİAD'ın yoluna emin adımlarla devam ettiğine dikkat çeken Sönmez, "ADANAGİAD  adeta bir akademi gibi. Bu akademide bulunmaktan onur duyuyorum, ADANAGİAD ve sizlerle gurur duyuyorum" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.