Adana filmi yola çıkmaya hazır!

Kültür 29.05.2024 - 11:00, Güncelleme: 29.05.2024 - 11:00 4788+ kez okundu.
 

Adana filmi yola çıkmaya hazır!

Yıldıztozu Filmcilik tarafından çekilecek Adana filmi için start verildi...Üç Adanalı hayalperest arkadaşın maceralarını konu alan "Hayaller Şellale" adlı komedi filmi için Adana'ya gelen yapımcılar, Gül Gülsün Yıldız, Süreyya Köle ve Özcan Karabulut film için mekan araştırması yaptılar.
SABİT ÖZKESER   Yıldıztozu Filmcilik tarafından çekilecek Adana filmi için start verildi...Üç Adanalı hayalperest arkadaşın maceralarını konu alan "Hayaller Şellale" adlı komedi filmi için Adana'ya gelen yapımcılar, Gül Gülsün Yıldız, Süreyya Köle ve  Özcan Karabulut film için mekan araştırması yaptılar. EĞİTİMCİ MAHMUT REYHANİOĞLU FİLME DANIŞMANLIK YAPIYOR Kentin tanınan simalarından, Adana aşığı, "Turuncu Adam" olarak bilinen eğitimci Mahmut Reyhanioğlu filmcilere mihmandarlık etmenin ötesinde, filme danışmanlık da yapıyor. Turuncu Adam, "Adana sevdalısı biri olarak, Adanalı dostlarımla bu filme gereken tüm desteği sağlamaya çalışacağız" dedi. Filmciler, Adana Büyükşehir Belediyesi'ne ait kültür-Sanat irimi Altın Koza AŞ. başta olmak üzere, kentin ileri gelen kurum ve kuruluşlarıyla, iş insanlarıyla görüşmeler gerçekleştirdiler. EVLERİNİN KAPISINI AÇAN MAHALLE SAKİNLERİNDEN SICAK İLGİ Adana'nın son dönemde yükselen değer olduğuna işaret eden yapımcılar, bunda Lezzet Festivali ve Portakal Çiçeği Karnavalı gibi ses getiren etkinliklerin payı olduğuna dikkat çektiler. "Hayaller Şellale" filmi için eski ve yaşayan  Adana olarak tanımlanan, Hurmalı, İstiklal, Döşeme ve Hanedan Mahallelerinde mekan seçiminde bulunan ekibe halk büyük ilgi gösterdi. Evlerinin kapısını açan mahalle sakinleri, film çekimleri sırasında film ekibine gereken tüm yardımı sağlayacağını, filmde gerekirse memnuniyetle rol alabileceklerini ifade ettiler. HER ŞEYİYLE TAM BİR ADANA FİLMİ OLACAK Filmin kadrosunun ağırlıklı olarak, tanınan Adanalı oyunculardan oluşacağına işaret eden yapımcılar, "Hayaller Şellale" filminin oyuncusundan destekleyenine, her şeyiyle tam bir Adana filmi olacağını ifade ettiler.  Bugüne kadar çekilen Adana filmlerinden farklı olarak, Adana'nın gerçek, samimi ve aynı  zamanda yeni yüzünü göstereceklerini söyleyen yapımcılar, Adana'daki çeşitliliğe,  çok kültürlülüğe vurgu yapmayı hedeflediklerini belirttiler. Adana halkının ilgisinden oldukça memnun kalan yapımcılar, "Adana'da olduğumuz için çok mutluyuz. Filmimizin devamı gelecek. İkincisi ve üçüncüsünü de Adana'nın bereketli topraklarında ve misafirperver insanlarının arasında çekmekten onur duyacağız," dediler. FİLMİN ÇEKİMLERİNE NİSAN 2025’TE BAŞLANACAK Sonbaharda Adana'ya tekrar geleceklerini ve film görüşmelerine devam edeceklerini belirten yapımcılar, filmin çekimlerinin Nisan 2025'te başlayacağını belirttiler.Filmin yapımcılarından  Süreyya Köle çekilecek filmle ilgili görüş bildirmek ve katkı sunmak isteyen Adanalı hemşehrilerinin kendine su.kole06@gmail.com adresinden ulaşabileceklerini belirtti.
Yıldıztozu Filmcilik tarafından çekilecek Adana filmi için start verildi...Üç Adanalı hayalperest arkadaşın maceralarını konu alan "Hayaller Şellale" adlı komedi filmi için Adana'ya gelen yapımcılar, Gül Gülsün Yıldız, Süreyya Köle ve Özcan Karabulut film için mekan araştırması yaptılar.

SABİT ÖZKESER

 

Yıldıztozu Filmcilik tarafından çekilecek Adana filmi için start verildi...Üç Adanalı hayalperest arkadaşın maceralarını konu alan "Hayaller Şellale" adlı komedi filmi için Adana'ya gelen yapımcılar, Gül Gülsün Yıldız, Süreyya Köle ve  Özcan Karabulut film için mekan araştırması yaptılar.

EĞİTİMCİ MAHMUT REYHANİOĞLU

FİLME DANIŞMANLIK YAPIYOR

Kentin tanınan simalarından, Adana aşığı, "Turuncu Adam" olarak bilinen eğitimci Mahmut Reyhanioğlu filmcilere mihmandarlık etmenin ötesinde, filme danışmanlık da yapıyor. Turuncu Adam, "Adana sevdalısı biri olarak, Adanalı dostlarımla bu filme gereken tüm desteği sağlamaya çalışacağız" dedi. Filmciler, Adana Büyükşehir Belediyesi'ne ait kültür-Sanat irimi Altın Koza AŞ. başta olmak üzere, kentin ileri gelen kurum ve kuruluşlarıyla, iş insanlarıyla görüşmeler gerçekleştirdiler.

EVLERİNİN KAPISINI AÇAN

MAHALLE SAKİNLERİNDEN SICAK İLGİ

Adana'nın son dönemde yükselen değer olduğuna işaret eden yapımcılar, bunda Lezzet Festivali ve Portakal Çiçeği Karnavalı gibi ses getiren etkinliklerin payı olduğuna dikkat çektiler. "Hayaller Şellale" filmi için eski ve yaşayan  Adana olarak tanımlanan, Hurmalı, İstiklal, Döşeme ve Hanedan Mahallelerinde mekan seçiminde bulunan ekibe halk büyük ilgi gösterdi. Evlerinin kapısını açan mahalle sakinleri, film çekimleri sırasında film ekibine gereken tüm yardımı sağlayacağını, filmde gerekirse memnuniyetle rol alabileceklerini ifade ettiler.

HER ŞEYİYLE TAM BİR

ADANA FİLMİ OLACAK

Filmin kadrosunun ağırlıklı olarak, tanınan Adanalı oyunculardan oluşacağına işaret eden yapımcılar, "Hayaller Şellale" filminin oyuncusundan destekleyenine, her şeyiyle tam bir Adana filmi olacağını ifade ettiler.  Bugüne kadar çekilen Adana filmlerinden farklı olarak, Adana'nın gerçek, samimi ve aynı  zamanda yeni yüzünü göstereceklerini söyleyen yapımcılar, Adana'daki çeşitliliğe,  çok kültürlülüğe vurgu yapmayı hedeflediklerini belirttiler. Adana halkının ilgisinden oldukça memnun kalan yapımcılar, "Adana'da olduğumuz için çok mutluyuz. Filmimizin devamı gelecek. İkincisi ve üçüncüsünü de Adana'nın bereketli topraklarında ve misafirperver insanlarının arasında çekmekten onur duyacağız," dediler.

FİLMİN ÇEKİMLERİNE

NİSAN 2025’TE BAŞLANACAK

Sonbaharda Adana'ya tekrar geleceklerini ve film görüşmelerine devam edeceklerini belirten yapımcılar, filmin çekimlerinin Nisan 2025'te başlayacağını belirttiler.Filmin yapımcılarından  Süreyya Köle çekilecek filmle ilgili görüş bildirmek ve katkı sunmak isteyen Adanalı hemşehrilerinin kendine su.kole06@gmail.com adresinden ulaşabileceklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.