Adana ASKİ Kozan’da içme suyu sondaj işi yaptıracak

Resmi İlan 27.03.2023 - 11:30, Güncelleme: 27.03.2023 - 11:30 6698+ kez okundu.
 

Adana ASKİ Kozan’da içme suyu sondaj işi yaptıracak

Adana ASKİ Kozan’da içme suyu sondaj işi yaptıracak
İlan.gov.tr’de yer alan ilana göre, Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü  Kozan İlçesi Muhtelif Mahalleleri İçme Suyu Sondajı yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak. DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN https://www.ilan.gov.tr/ilan/1149258/ihale-duyurulari-yapim-ve-insaat-ihaleleri-adana-ili-kozan-ilcesi-muhtelif-mahalleleri-icme-suyu-sondaj-isi-yaptirilacaktir Kaynak: https://www.ilan.gov.tr
Adana ASKİ Kozan’da içme suyu sondaj işi yaptıracak

İlan.gov.tr’de yer alan ilana göre, Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü  Kozan İlçesi Muhtelif Mahalleleri İçme Suyu Sondajı yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

https://www.ilan.gov.tr/ilan/1149258/ihale-duyurulari-yapim-ve-insaat-ihaleleri-adana-ili-kozan-ilcesi-muhtelif-mahalleleri-icme-suyu-sondaj-isi-yaptirilacaktir

Kaynak: https://www.ilan.gov.tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.