Ulaş Çetinkaya : 2024’de de Büyükşehir CHP’de

 

ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR

 

Çetinkaya, 2017 yılında Çukurova Press gazetesinin radyosunda ittifak ve Belediye Başkan adayı olmaksızın 2019 Belediye seçimlerini CHP’nin kazanacağını söylediğini belirterek, “ Bunu da Büyükşehir’in uygulamalarına vatandaşlarımızın tepkisinden CHP’li İlçe belediyelerine olan ilgiden ve sahadaki çalışmalarımızla öngörmüştüm. Bugün yine 2024 seçimlerine giderken, Adana’nın en büyük Belediyeleri CHP’deyken, parti içi birlikteliği sağladığımızda ve sahaya çıkıp çalıştığımızda yine ittifaksız seçimi kazanacağımızı düşünüyorum.” dedi.

Ulaş Çetinkaya yeril seçimlerle ilgili açıklamasında ayrıca şunları söyledi. “ CHP’li belediyelerin bir araya gelebildiğinde yurttaşlarımızın sorunlarında örneğin deprem de hızlı ve etkin çözümler üretildiğini gözlemledik. Pandemi sürecinde belediyelerimizin gösterdikleri performans herkesimin dikkatini çekti. Bu nedenle belediyelerimizin çalışmalarına istinaden mevcut belediyelerimizi koruyarak belediye sayımızın artmasını temenni ediyorum. 2024 de mevcut belediyelerimizin sayısının artacağına da inanıyorum.”

Şehir Plancısı Ulaş Çetinkaya, siyasete devam ettiğini ve siyasetin insanların yaşam biçimi olduğunu belirterek açıklamalarına şöyle devam etti. “ Siyaset bir yaşam biçimidir. Siyaset insanın kent konforunu istihdamını sağlamak için en önemli araçtır. Ben de bu doğrultuda, bu hedefte görev yapmak isterim. Adanalılara bir şeyler verebilmek onların sıkıntılarını ve sorunlarının çözümünde yardımcı olmak benim en başta gelen ilkelerimden birisidir. Meclis üyeliği yaptığım dönemde elimden gelen çabayı Adana için seferber ettim ve etmeye devam ediyorum.”