Şimşek Konyaspor ile oynuyor

SABİT ÖZKESER / ÖZEL HABERİ

 Geçtiğimiz Cumartesi günü kendi saha ve taraftarı önünde Yukatel Kayserispor’a son dakikalarda yediği gol ile galibiyeti kaçıran ve sahadan 1 puan ile ayrılan Mavi-Lacivertli ekip Adana Demirspor, Konyaspor önünde son haftalardaki yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor.

YENİ TRANSFERLER ANTRENMANA ÇIKTI

Ligde şu anda 5. sırada yer alan ve bugün ligde bir maç eksikliği ile 2. sırada bulunan Konyaspor’a konuk olacak olan Mavi-Lacivertli ekip Adana Demirspor’da bu maçın son hazırlıkları sürerken, çalışmalara yeni transferler İsmail Çokçalış ve Alper Uludağ da ilk antrenmanlarına katıldılar.

KONYA’DAKİ MAÇ SAAT 20.00’DE

Adana Demirspor’un  MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda bugün saat 20.00’de başlayacak maçı Yasin Kol, Ömer Tevfik Özkoç ve Selahattin Altay hakem üçlüsü yönetecek. Bu maçta dördüncü hakem olarak Direnç Tonusoğlu sahada görev yapacak.

SPONSORLUK ANLAŞMASI YAPILDI

Bu arada, Adana Demirspor ile Adana White Dental Clinic arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, “Tüm profesyonel sporcularımızın, teknik kadromuzun ağız ve diş tedavileri Adana White Dental Clinic sponsorluğunda gerçekleştirilecek” denildi.