ŞİMŞEK, CİMBOM’U AĞIRLIYOR

SABİT ÖZKESER / ÖZEL HABERİ

 

YAĞMUR ALTINDA  SON HAZIRLIKLARINI YAPTI

Bugün 35. kez karşı karşıya geleceği Galatasaray maçının son hazırlıklarını dün kendi tesislerinde yağmur altında gerçekleştiren Adana Demirspor’da sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Ligde oynadığı son iki maçında evinde Giresunspor’u son dakika golüyle yenen, ardından da deplasmanda güçlü Alanyaspor’u 3-1 yenen Adana Demirspor’da futbolcuların çalışmaları keyifli geçiyor. Morallerin üst seviyede olduğu Adana Demirspor’da yıldız futbolcular Belhanda ile Yunus Akgün de eski takımlarına karşı sahada yerlerini alacaklar. Adana Demirspor’un Teknik direktör Montella yönetimindeki çalışmalarını Başkan Murat Sancak da izlerken, teknik heyet ve futbolcularla sohbet edip, aile fotoğrafı çektirerek, “Biz büyük bir aileyiz” dedi.

TARAFTARLAR MAÇA YOĞUN İLGİ  GÖSTERİYOR

Son haftalarda aldığı galibiyetlerle puan sıralamasında 26 puan ile 7. sıraya yükselen Adana Demirspor, son 6 haftadır galibiyet yüzü görmeyen ve puan sıralamasında 24 puanla 11. sırada bulunan Galatasaray maçına yoğun ilgi gösteriliyor.  Çevre illerden de maçı izlemek için taraftarların da gelmesi beklenen Adana Demirspor-Galatasaray maçı için şu ana kadar 25 binin üzerinde biletin satıldığı öğrenildi. Taraftarların 33 bin 500  kişilik  kapasitesi bulunan Adana Yeni Stadyumu’nun tamamen dolacağı belirtiliyor.

MAÇ 20.00’DE BAŞLAYACAK VE ARDA KARDEŞLER YÖNETECEK

Adana Demirspor’un bugün Galatasaray ile yapacağı maç kentte ve çevre illerde büyük heyecan yaratırken, olası bir sorun yaşanmaması için geniş güvenlik önlemleri de alındı. Yeni Adana Stadyumu’nda saat 20.00’de başlayacak Adana Demirspor-Galatasaray maçını Arda Kardeşler, Abdullah Bora Özkara ve Erdinç Sezertam hakem üçlüsü yönetecek. Bu maçta dördüncü hakem ise Turgut Doman görev yapacak.