MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı: Başkan Karalar’dan emaneti geri alacağız

>> SABİT ÖZKESER

 

“MAÇ 90 DAKİKA AMA  SONUÇ BELLİDİR”

 

Çukurova Press Yönetim Kurulu Başkanı Engin Kanber ve ekibini ağırlayan ve seçimlere ilişkin soruları yanıtlayan Başkan Kanlı, partilerine gösterilen yoğun ilgiden dolayı onur ve mutluluk duyduğunu söyleyerek,   “Cumhur  İttifakı olarak Adana Büyükşehir Belediyesi’ni alacağız. Tek ihtiyacımız olan şey bunun resmi olarak sandıktan yansıması. Nasıl bir maç vardır; mutlaka 90 dakika bitmesi  gerekir ama sonuç bellidir. Az çok aynı onun gibi düşünüyoruz ve bakıyoruz. Cumhur İttifakı’nın adayı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olaraktan da 1 Nisan sabahı güne uyanacak Adana o şekilde güne öyle başlayacak” diye konuştu.

“BAŞKAN KARALAR, ADANALI’YI DA KENDİ ETRAFINDAKİ İNSANLARI DA MUTSUZ ETTİ”

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Zeydan Karalar tabii ki; 5 sene Seyhan’da, şu an itibariyle 4.5 yıl da Büyükşehir’de hizmet etti. Kendisine teşekkür edeceğiz. Allah razı olsun. Yapamadı. Keşke yapabilseydi, Adanalı mutlu olsaydı. Ama Adanalıyı mutsuz etti, kendi etrafındaki insanları mutsuz etti. Adana’ya maalesef hizmet değil, yük getirdi. Ondan dolayı şahsına saygı duyuyorum ama yapmış olduğu hizmetten dolayı da Adanalı’ya vermiş olduğu zarardan, Adanalı’ya hiçbir şey katmamaktan dolayı da kendisine üzüntülerimi ifade ediyorum” dedi. Kanlı, Cumhur İttifakı adayın Adana’dan hangi partiden olacağına ilişkin olarak soruyu da yanıtladı. 

“AK PARTİ’DEN DE OLSA MHP’DEN DE OLSA CUMHUR İTTİFAKI’NIN ADAYIDIR”

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Biz iddialar üzerine konuşmuyoruz. Biz Sayın Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin açıklaması üzerine konuşuruz. Şu an konuşmamız nettir. Açık ve net olan Cumhur İttifakı’nın adayıdır.  Bu durum diğer 15 ilçe belediyeler için de geçerli. AK Parti’den de olsa MHP’den de olsa Cumhur İttifakı’nın adayıdır. Çünkü  AK Parti ile MHP’nin kurmuş olduğu ortaklık demiyorum, Cumhur İttifakı masada kurulmadı. Daha önce de ifade ettiğim gibi; Çankaya’da, meclisin önünde, emniyetin önünde, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü önünde kan vererek kuruldu. Onun için burada biz bir bütünüz” dedi.