“İP’e verilen her oy, Sorosçulara ve FETÖ’cülere gitmektedir”

Katılan isimler…

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, Ak Parti Genel Başkan Vekili ve Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Kurulu Başkanı Binali Yıldırım, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi ile birlikte 18. Uluslararası Yörük Türkmen Kültür ve Sanat Şöleni’ne katıldı. Etkinlikte MHP ve Ak Parti Adana kurmayları ve milletvekilleri de yer aldı.

On binler şölende buluştu

Protokolün  geleneksel Yörük-Türkmen giysileri giydiği, Ak Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım’ın ‘Toy Beyi’ seçildiği, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin büyük boy posterlerinin yer aldığı, on binlerce insanın bir araya geldiği etkinlik, adı gibi şölen havasında geçti.

Devlet Bahçeli’nin selamlarını paylaştı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin hemşehrilerine gönderdiği selam ve muhabbetlerini paylaşarak konuşmasına başlayan Durmaz, Adana’da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Durmaz  “Bizim için Adana tarih, Adana vatan, Adana bayrak demektir. Bizim için, Çukurova milli şuurun suladığı toprak demektir.” ifadesini kullandı. 15 Temmuz FETÖ’cü hain darbe kalkışmasının ardından kurulan Cumhur İttifakı’nın misyonunu, Türkiye’yi bölgesel güç yapan, süper güç olmaya yoğunlaşan siyasi iradeyle birlikte Türkiye’nin kat ettiği mesafeyi anlatan Durmaz, “Ülkemizin ve milletimizin hak ve menfaatlerini korumaya kararlıyız” mesajı verdi.

 “CHP’nin iki yüzlü siyaseti”

CHP’nin iki yüzlü siyasetine vurgu yapan Sadir Durmaz “Adana’da milliyetçi nutuklar atıp, Hakkari’de özerklik sözü verenler, HDP desteğiyle kazandıkları belediyeleri terör sempatizanlarıyla dolduranlar, Yozgat’ta ‘Kandili yerle bir edeceğim’ deyip, mecliste sınırlarımızı koruyacak tezkereye HDP’yle birlikte ‘Hayır’ diyenler, ‘Ermeni soykırımı tanınsın’ diyen HDP’ye destek olan, iktidar olmayı milletin iradesinde değil de Amerikan başkanının sözünde arayan, ‘Terörist başı Apo’nun heykelini dikeceğiz’ diyen Terörist Demirtaş’a madalya takan, PKK’nın televizyonlarında Anayasamızın değiştirilemez ilk 4 maddesini tartışmaya açan, her fırsatta Devletimizi suçlayıp, Batı’ya şikayet edenlerin bu memlekete vereceği hiçbir şey yoktur. Bunlar Yörük Türkmen kardeşlerimin, Yüce Türk Milleti’nin vicdanında yok hükmündedir” şeklinde konuştu.

“İP’in gerçek yüzü ortaya çıktı”

İyi Parti’nin gerçek yüzünün ortaya çıktığını anlatan MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz,özetle şunları söyledi: “Hepiniz çok yakından biliyorsunuz ki, geçtiğimiz yerel seçimlerde PKK’nın siyasi uzantısıyla ittifak yapıp, Cumhur İttifakı belediyelerine kaybettirmek için canla başla çalışanlar oldu. Bunlar, kendilerine ‘İYİ’ dediler ama boyaları akınca gerçek yüzleri ortaya çıktı! HDP’yle birlikte çalışıp, CHP’ye kazandırdıkları belediyelerde birkaç müdürlük, birkaç ihale karşılığında, binlerce insanımızın ekmeğinin elinden alınmasına göz yumdular! Bunların sözcülerinden biri, ‘MHP’ye verilen oylar Ak Partiye gidecek’ diyerek küçücük beyniyle sözüm ona Cumhur İttifakı’na fitne sokmaya heveslenmiş! Bunlar; HDP’li bir vekilin, ‘Bizim oylarımızla o koltuklarda oturuyorsunuz’ sözlerine karşı dillerini yutan, ‘Burası Kürdistan’ diyen haine, ‘Ne Kürdistan’ı ulan; burası Türkistan, Türkiye Cumhuriyeti’ diyemeyen, ama şehit yakınına küfreden haysiyet fukaralarıdır. Bu densize hatırlatmak isterim ki; Milliyetçi Hareket Partisi’ne verilen her oy, yerli ve milli siyaset anlayışına verilen oydur. Milliyetçi Hareket Partisi’ne verilen her oy, ülkemizin güvenliğine, terörle mücadelesine, bin yıllık kardeşliğimize, bölünmez bütünlüğümüze verilen oydur. Milliyetçi Hareket Partisi’ne verilen her oy, geleceğin Lider ülke Türkiye’sine, verilen oydur ama İP’e verilen her oy, Sorosçulara, FETÖ’cülere, PKK’lılara, terör örgütlerine gitmektedir ve onlara umut ve cesaret demektir!”