Ç.Ü. Havuzlubahçespor’un gençleri farklı galip: 4-0

SABİT ÖZKESER / ÖZEL HABERİ

 

8 MAÇTA 7 GALİBİYET ALDI

Güney Yıldızı Stadı’nda rakibi önünde başarılı bir futbol sergileyen Teknik Sorumlu Nevzat Karabulut yönetimindeki Çukurova Press Havuzlubahçespor Takımı şu ana kadar oynadığı 8 maçta 7 galibiyet, bir yenilgi aldı.  Ligde 21 puanla lider olan Çukurova Press Havuzlubahçespor rakip kalelere 26 gol atarken, kalesinde ise 6 gol gördü. Liderin ardan bu hafta Çukurovaspor’u 2-1 yenen Beyspor 2. sırada yer aldı.

GÜNEYİN “BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ”

Gençlerin aldığı başarılı sonuçtan dolayı çok mutlu olduğunu vurgulayan Çukurova Press Havuzlubahçespor Takımı Teknik Sorumlusu Nevzat Karabulut, “Öncelikle gençlerimizi canı gönülden kutluyorum. Dilerim ki; bu başarılı sonuçların ardından şampiyonluk da gelir. Kulübümüz Güney bölgesinin birleştirici gücüdür. Amacımız; bölge gençlerini spora kazandırıp, kötü alışkanlıklardan kurtarmaktır. Bu konuda yıllardır bir çok projeye imza attık. Bölge halkının da yararlanması için değişik projeler hazırlığı içerisindeyiz. Bu projelerin de hayata geçirilmesi için Kulüp başkanımız Engin Kanber ile birlikte çalışmalarımı sürdüreceğiz” dedi.

KANBER’DEN SEDAT GÜL’E FORMA

Güney bölge halkının yararına başta spor olmak üzere birçok alanda önemli projelere imza atan  Çukurova Press Havuzlubahçespor Kulübü’nün Başkanı Engin Kanber,  TMMOB Adana Mimarlar Odası Başkanı Sedat Gül’ü makamında ziyaret etti. Takıma verdiği destekten dolayı teşekkür eden Başkan Kanber, ayrıca Gül’e  “01 SEDAT GÜL” yazılı formayı hediye etti. Ziyaretinden dolayı Çukurova Press Havuzlubahçespor Kulübü Başkanı Engin Kanber’e teşekkür eden Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Sedat Gül, “Amatörlere olan desteğimizi her zaman sürdüreceğiz” diye konuştu.