“Camiamızın içi rahat olsun”

SABİT ÖZKESER / özel haberi

 

Bartın’da 41 kişinin hayatını kaybettiği maden faciasının acısını paylaşmak için futbolcular sahaya “Başımız Sağolsun Bartın. Acınız acımızdır” pankartıyla çıktı.

 “GRUBUMUZDA KÖTÜ TAKIM YOK”

Kulüp Başkanı Canan Özdağ, “Bizden şampiyonluk bekleyen taraftarımız ve camiamızın içi rahat olsun. Teknik ekibimiz ve tecrübeli futbolcularımızla birlikte en iyisi yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi. İlk maçlarında aldıkları galibiyetten sonra Seyhan Belediyespor maçının, çıkışlarını sürdürme açısından önemli bir maç olduğunu ve bunu da başardıkları için çok mutlu olduklarını vurgulayan Karşıyakaspor Kulübü Başkanı Canan Özdağ, “Grubumuzda kötü takım bulunmuyor. Karşıyakaspor olarak da  biz de iyi bir kadroya sahibiz. Maçlarda da iyi futbol oynayan da genellikle kazanır.  Bunun bilincinde sahada olan takımımız, teknik kadromuzun da sahaya yansıttığı pozitif enerji bizi iyi neticelere götürüyor. İsabetli, akıllı dokunuşlar Karşıyakaspor’a olumlu yansıyor” diye konuştu.

“KARŞIYAKASPOR’UN HEDEFİ; BAL LİGİ”

Çukurova Press’i ziyaret ederek takımıyla ilgili bilgi veren 2. Başkan Selahaddin Öztemiz ise, 1953 yılında kurulan Karşıyakaspor’un Adana’nın en köklü futbol kulüplerinden birisi olduğunu belirterek, “Son 3 sezonda takımımız 2. Amatör Lig’den 1.Amatör Lig’e ve ardından da Süper Amatör Lig’e yükselmiştir. Şimdi de hedefimiz Bölgesel Amatör Ligi (BAL). Başkanımız Canan Özdağ ile birlikte Genel Kaptan Güven Gökesmer, yönetici Ahmet Tangelli ve diğer yönetim kurulu üyelerive Antrenörümüz Mithat Taşlı ile  bunu başaracağımıza inanıyoruz. İlkleri elde eden Karşıyakaspor bu grupta da şampiyon olacaktır” dedi.

“EN ÖNEMLİ SORUNUMUZ; ÇALIŞACAK SAHA”

Karşıyakaspor 2. Başkanı Selahaddin Öztemiz, en önemli sıkıntılarının çalışacak sahayı bulamamaları olduğunu anlatırken, “Karşıyaka’da Akdeniz Stadı’nın zeminini bozuk olması antrenman yapmamızı engelliyor. O nedenle çalışacak yer istiyoruz. Adana’nın yerel yöneticilerinden bu konuda destek bekliyoruz.  Takımımız genelde herhangi bir halı sahada veya Merkez Park gibi bölgelerde zor koşullarda çalışmalarını sürdürmeye çalışıyor. Ayrıca; kulübümüzün yerinin Seyhan ilçesinde olmasından dolayı Yüreğir Belediyesi’nden kulübümüzün toplanabileceği bir yerle ilgili talebimiz oldu. Bu konuyla ilgili görüşmelerimiz sürüyor. Adana’nın en büyük bölgelerinden biri olan Karşıyaka halkından kulübümüze yardımcı olmalarını ve sahip çıkmalarını istiyoruz. Kulüp yönetimi olarak biz elimizden gelen en iyisini yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu.