Kaplan taraftarını üzdü

SABİT ÖZKESER / ÖZEL HABERİ

 

Adanaspor’un deplasmanda Sakaryaspor önünde 7 ve 27. dakikalarda Samuel Tetteh ile yakaladığı 2-0’lık skoru koruyamayarak sahadan 3-2 yenik ayrılması taraftarlarını üzdü.

9 MAÇTA 5 BERABERLİK,

3 YENİLGİ, 1 BERABERLİK

Göreve getirilen Teknik Direktör  Önder Karaveli ile çıktığı  ilk maçta deplasmanda Manisaspor’a mağlup olan ve daha sonra ise sahasında Bandırmaspor ile berabere kalmasının ardından son olarak Sakaryaspor deplasmanından eli boş dönen Turuncu-Beyazlı ekip Adanaspor şu ana kadar ligde en çok beraberlik alan takım konumunda. Ligde 8 puanla 14. sırada yer alan Adanaspor, Tuzlaspor, Yeni Malatyaspor, Bodrumspor, Altay, Beyçimento Bandırmaspor ile berabere kalırken, Manisaspor, Eyüpspor ve Sakaryaspor takımlarına karşı sahadan yenik ayrıldı. Adanaspor tek galibiyetini ise sahasında Rizespor’u 2-0 yenerek almıştı. Bu maçta da  takımın başında Altyapı Sorumlusu Teknik Direktör  Eyüp Arın bulunuyordu.

“EN ÖNEMLİSİ TOPA

SAHİP OLAMADIK”

Adanaspor Teknik Direktörü Önder Karaveli, “2 farklı devre iki farklı durum yaşandı bu akşam burada. Oyunun ilk yarısında kalemizde pozisyonlar versek de planladığımız alan savunması, alandan baskıya geçişler istediğimiz gibiydi ve hızlı geçişlerle oyunu tutmak istiyorduk. 2’den fazla gol atabilirdik, uygun pozisyonlar vardı ama rakibimizde bu pozisyonları buldu. Biraz savunmada dikkatsizlik. İçeriye 2-0 giremedik, rakibimiz bir gol buldu. Oyunun ikinci yarasında konuştuğumuz birçok şeyi gerçekleştirdi Sakaryaspor ama ona karşı yapmamız gerekenler karşısında biz başarılı olamadık. En önemlisi topa sahip olamadık. Bu durumlarda topa sahip olamazsanız rakibinizin de pozisyon bulma durumu artıyor. Dikkatsizlikle goller yedik skoru korumalıydık buradan puansız dönmemeliydik buda üzücü bir durum oldu” dedi.