Aşure lokmasını paylaştılar

 

 

ALİ BOZ/İMRAL ÜSKÜPLÜ

 

Mahfesığmaz Mahalle Muhtarlığı önünde gerçekleşen etkinliğe Adana Milletvekilleri Ayhan Barut ve Orhan Sümer, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, mahalle muhtarları ve kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.

CHP Çukurova İlçe Başkanı Av. Remzi Ümit Atay, “ Aşure lokmasının insanlığa barış, huzur ve kardeşlik getirmesini diliyoruz. Bu etkinlik dostlukların ve birliğimizin bir göstergesidir. Bu etkinliğimize katılan tüm dostlara teşekkür ederiz. Hak kabul etsin.”dedi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de, “ Bu etkinlik insanlarımızın bir araya gelmesine ve birlik, beraberlik ve dostlukların pekişmesine neden olmaktadır. Bu etkinliği düzenleyen İl Başkanlığımıza ve Kadın Kollarımıza teşekkür ederim.”

CHP Çukurova İlçe Başkanlığı ve Kadın Kollarının düzenlediği aşure etkinliği Çukurova’da bir bütünlük sağlandığı, küskünlerin ve dargınların bir araya gelmesine yardımcı olduğu gözlendi.

CHP Çukurova’da partililer ve vatandaşlarla birlikte yapılacak olan seçimde ülkenin geleceğinin belirleneceğinin altı çizilirken, Adana milletvekilleri Orhan Sümer ve Ayhan Barut, yapılacak seçimin çok önemli bir seçim olduğu ve bu seçimde ülke genelinde birlik ve beraberlik ile CHP’nin iktidara gelmesi için çalışmalar yapıldığını belirttiler.

İnsanların artık ekonomik sıkıntılar içinde olduğu anımsatılırken, mevcut iktidardan kurtulmanın yapılacak seçimde tek yolun CHP’yi iktidar yapmak olduğu da vurgulandı.

Barut ve Sümer, ayrıca şunları söyledi. “Milletvekillerimizle, Belediye Başkanlarımız ve yöneticilerimizle birlikte Parti olarak sahalarda vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde tespit ediyoruz. Bu tespit ettiğimiz sorunları CHP’nin iktidarında çözeceğimizi insanlarımıza anlatıyor ve ‘Bize katılın’ diyoruz.”