“Hepimiz biriz”

ALİ BOZ/ELİF HALLAÇOĞLU / ÖZEL HABERİ

Bülent Alper, Tahsilli ve Akıncılar semt pazarlarında mahalle sakinlerine ve esnafa aşure dağıtarak, sorunlarını dinledi.

Diş Hekimi Bülent Alper, çalışmalarını kimseyi ayırt etmeden yürütüyor. Her gittiği yerde Yüreğir halkıyla birlikte olan ve sorunlarını bire bir dinleyerek, “ Ayrı gayrı demeden, işimiz gücümüz Yüreğir” sloganıyla vatandaşlarla kucaklaşıyor. Bülent Alper, “ Biz hepimiz biriz.” diyerek çalışmalarını hızlı bir tempo da sürdürüyor.

Semt pazarlarında vatandaşların alış veriş yapmakta güçlük çektiğini de ifade eden İYİ Parti Yüreğir Belediye Başkan Aday Adayı Diş Hekimi Bülent Alper, şunları söyledi. “ İnsanlarımızın içinde bulunduğu ekonomik sıkıtılar artık semt pazarlarına da yansımış durumdadır. Vatandaş pazarlarda sebze ve meyvelere bakınmakla yetiniyor. Esnaf ta alış verişsizlikten moralsiz bir şekilde oturup müşteri bekliyor. Semt pazarlarında alış veriş yapan vatandaşların pek azı da tane veya gramla ayış veriş yapmayı tercih ediyor.”dedi.  

Özellikle Tahsilli ve Akıncılar mahallelerinin semt pazarlarında vatandaşın ekonomik şartlar altında yaşam mücadelesine şahit olduklarının altını çizen, İYİ Parti Yüreğir Belediye Başkan Aday Adayı Diş Hekimi Bülent Alper, şöyle konuştu. “ Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlarımıza ekibimizle birlikte aşure dağıtarak, vatandaşlarımızı biraz da olsa sıkıntılarından uzak tutmak istedik. Vatandaşlarımız artık zorla gülüyor. Bunun da tek sebebi, ekonominin çok kötü olması ve geçim sıkıntısının büyümesi olduğunu gördük.”

İnsanların tek derdinin evlerine bir ekmek götürmek olduğunun altını çizen Bülent Alper, “ İnsanlarımız artık ekonomik dar boğazdan nasıl kurtulurum diye çare arıyorlar. Evlerin mutfağından ateş var. Mutfakta doğru dürüst yemek yapılamıyor. İnsanlar çaresizlik içerisinde kara kara düşünüyor. Bu ekonomik sıkıntılar içerisinde birde Yüreğir’de işsizlik almış başını gitmiş, insanlar iş bulamıyor. Vatandaş kendilerine sahip çıkacak birilerin arıyor. Derin yoksullukla mücadele etmekten artık bunalmışlar.”

Yüreğir’de esnaf, işçi, memur, çiftçi ve emekli zor şartlar altında geçinmeye çalıştıklarını ifade eden İYİ Parti Yüreğir Belediye Başkan Aday Adayı Diş Hekimi Bülent Alper, şunları söyledi. “ Türkiye’de yaşanan ekonomik sıkıntıların tüm insanlarımızı etkisi altına aldığını rahatlıkla görebiliyoruz. Bu sıkıntıların millet İttifakının iktidarında ortadan kalkacağını ve insanlarımızın rahat ve huzurlu bir yaşam süreceklerini anlatıyoruz. İnsanlarımızın artık dayanacak güçleri kalmadı. Nereye başvuracaklarını ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar.”