Bahçe Köyü’nün kaderini değiştirdi

ALİ BOZ/ ELİF HALLAÇOĞLU / ÖZEL HABERİ

Pandemi süresi içerisinde de hiç durmayan ve köy sakinlerinin sağlığı için her türlü yardımları da seferber ederek sakinlerine yardımcı olmaya özen gösterdi.

Devlet imkânları ve Belediye imkânlarını kullanarak, Bahçe Köyünün eksikliklerinin tamamlanması konusunda gece gündüz demeden çalışan ve bugün ki konumuna gelmesine ve yaşanabilir bir yer olmasına neden olan Muhtar İsmet Bulut, “ Tek amacım köyümüzün hiçbir eksiğinin kalmaması için çalışıyorum” dedi.

Bahçe Köyünün eksiklikleri arasında bulunan ve bu yıl bitirilerek 2022-2023 eğitim yılına hazır hale getirilen İlköğretim Okulu’nun köyde yaşayan 350 öğrenciye hizmet vereceğini dile getiren Muhtar Bulut, şunları söyledi. “ Okul eksiğimizin tamamlanması konusunda başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Milli Eğitim Bakanımıza, Adana Valimize, İl Milli Eğitim Müdürümüze, Karataş Kaymakamımıza ve Karataş ilçe Milli Eğitim Müdürümüze katkılarından ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Çocuklarımızın eğitimine katkı sundular.”

Köy yolları konusunda Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile görüştüklerini ve en kısa süre içinde bu sorunun da halledileceği ve ne gerekiyorsa onun yapılacağını kendisine ilettiğini belirten Bahçe Köyü Muhtarı İsmet Bulut, şöyle konuştu. “ Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar, Karataş yolundan başlayarak köyümüzün içine kadar gelen yollarımız ve köy içinde bulunan sokaklarımızın asfalt ve parke taş döşenmesinin yapılacağını söyledi. Bu konuda kendilerine çok güveniyoruz. Köyümüzün yollarının yapılmasıyla birlikte sakinlerimiz daha rahat edecekler.”

Çocukların oyun oynaması için çok amaçlı bir park yapıldığını da ifade eden Muhtar İsmet Bulut, “Park ihtiyacımız da Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar’ın talimatıyla köyümüzün çarşısına yapıldı. Bu arada çarşımızın birkaç yerine ağaç dikimi yapılmasını da istiyoruz. Bu konuda da Sayın Başkanımızın desteğini de alacağımıza inanıyorum. Ayrıca köyümüze bir de futbol sahası isteğimiz oldu. Çalışmalarımız sürüyor. En kısa zamanda bu sorunu da çözeceğiz.”

Türkiye’nin en güzel sahillerinden birisi olan Bahçe Köyü sahiline de el atılmasını isteyen Muhtar İsmet Bulut, “Turizm sezonu başladı. Bizim sahilimizde Türkiye’de ender bulunan bir sahillerinden biridir. Antalya, Marmaris ve Bodrum sahilleri bizim sahilimizin yanında geride kalır. Buraya bir el atılması gerekiyor. Bu sahil Türkiye’nin gözde sahilleri arasında yer alıyor. Buranın değerlendirilmesi gerekiyor. Onun için yetkililerden hizmet ve destek vermelerini bekliyoruz. ”