Mezuniyet coşkusu

 

Başkent Üniversitesi Adana Dr. Turgut Noyan Uygulama ve Araştırma Merkezi Kışla Yerleşkesi'nde gerçekleştirilen mezuniyet törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Füsun Erdoğan, Başkent Üniversitesi Adana Turgut Noyan Uygulama ve Araştırma Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Ferhat Kılınç, Hastane Müdürü Seyit Ali Gül, Adana Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Esin Özşahin ile birlikte öğretim üyeleri, veliler ve öğrenciler katıldı.
Adana Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Esin Özşahin, törende yaptığı konuşmada, “Bugün burada ortak bir mutluluğu paylaşmak için bir arada bulunuyoruz. Mezuniyet törenleri gerçekten duygu yükü çok fazla olan, hem hüznü hem de sevinci bir arada barındıran güçlü törenler. Sevgili gençler bugün mezun oluyorsunuz, eğitim öğretim hayatı boyunca gösterdiğiniz başarı ve disiplinli çalışmalar için hepinize çok teşekkür ediyorum. Başkent Üniversitesi diplomasına sahip olmak ve özellikle Adana Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu mezunu olmak, hayatınız boyunca son derece ayrıcalıklı bir durum olacaktır. Mensubu olmaktan büyük onur duyduğum Başkent Üniversitesi, Kurucu Rektörümüz ve Denetleme Kurulu Başkanımız Prof. Dr.  Mehmet Haberal tarafından öncelikle tıp fakültesi olarak büyük bir özveri ve çaba sonucunda kurulmuş, daha sonrasında ise uluslararası statüye sahip birçok bilim dalının ve fakültelerin eklenmesiyle vakıf üniversiteleri arasında son derece etkin bir üniversite olarak hayatına devam etmektedir.” ifadelerini kullandı.
Başhekim Prof. Dr. Ferhat Kılınç ise, “Çok sevgili mezunlarımız, çok çalıştınız, çok emek verdiniz ve başardınız. Başardığınız için bugün buradasınız sonuna kadar hak ettiniz lütfen sonuna kadar da keyfini çıkarın. İş yaşamınızda kiminiz için çok sayıda fırsat olacak, kiminize ise az sayıda fırsat olacak. Ancak unutmayın ki başarılarınız bu fırsatların azlığı veya çokluğu ile değil sizin bu fırsatları ne kadar iyi değerlendirdiğiniz ile ilgili olacak. Sizi en iyi tanıyan sizlersiniz. Neleri başarabildiğinizi başarıdan ne kadar çok mutlu olabildiğinizi en iyi siz biliyorsunuz. Onun için arkadaşlar, lütfen yönünüzü belirleyin ve o yönde yürümeye devam edin. İnandığınız yolda yürürken mücadeleden kaçmayın ve pes etmeyin. Unutmayın! Ruhunuzun kaptanı sizsiniz. Size çok mutlu bir hayat ve başarılarla dolu bir gelecek diliyorum” dedi.