Milletin Sesi Mitingine Adana damgası

ALİ BOZ / ÖZEL HABERİ

 

Özellikle Adana Milletvekilleri Müzeyyen Şevkin, Orhan Sümer, Burhanettin Bulut ve Ayhan Barut, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana İl Başkanlığı, Seyhan, Çukurova, Yüreğir ve Sarıçam İlçeleri mitinge en fazla kalabalığı sağlayarak destek oldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, coşkulu kalabalığa karşı yaptığı konuşmada, “Sınırları koruyamayanlar, ülkeyi yönetemezler. Bunlar gitmek zorundalar. Sarayın ve suç işleri bakanının elinden yetkiyi alıp, hepsinin defterini dürmek zorundayız. Ülke elden gidiyor, birlikte mücadele etmek zorundayız.” dedi.

Kılıçdaroğlu ayrıca, şöyle konuştu. “Dindarı, dinsizi, sofusu, sufisi, Türkü, Kürdü, Arabı, Çerkezi, solcusu, sağcısı, liberal milliteytçisi; ülke elden gidiyor. Birlikte olmak zorundayız. Tıpkı Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılar Milli Kurtuluş savaşındaki gibi.”

Bu arada CHP İlçe başkanları Remzi Ümit Atay, Bülent Öğrü ve Hüseyin Göçmen ili birlikte Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları da “ Tek adama dur deme zamanı geldi, gün birleşme zamanı birlik beraberlik zamanı çünkü yaşamak için bir nedenimiz, yarına ulaşmak için dermanımız nefes almak için de gücümüz yeterlidir.” diyerek tepkilerini dile getirdiler.