“Yüreğir Belediye Başkanlığına adayım”

ALİ BOZ/ELİF HALLAÇOĞLU

 

Uzun yıllardır Yüreğir de CHP’nin iyi yerlere gelmesi için ailesi ve yakın çevresiyle çaba sarf eden Ali İhsan Haberci, “ Yüreğir Halkına hizmet etmek için aday olacağım. Yüreğir Belediyesinin hizmetlerinden Yüreğir halkı memnun değil. Sadece ve sadece göstermelik hizmetlerle göz boyuyorlar. Ekibim ile gördüğümüz gereksinim üzerine Yüreğir Belediye Başkanlığına aday adayı olacağım“ dedi.

Ekibiyle birlikte çalışmaların sürdüğünü ifade eden Haberci,  “2019 seçimlerin den sonra ekibim ile birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halkımızın desteğini yakından hissediyorum. Bu gösterdikleri ilgi ve desteklerinin devam edeceğine inanıyorum. Halkımızın hizmet eksikliklerini yakından biliyorum ve bu eksikliklerin vatandaşımızın istedikleri doğrultusunda halledeceğiz” diye konuştu.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na haksız ve adaletsiz bir karar verildiğini de belirten Ali İhsan Haberci, “ Canan Kaftancıoğlu’na verilen karar Türkiye’deki hukukun nereye geldiğini gözler önüne sermiştir. Türkiye CHP iktidarıyla bu tür haksız, hukuksuz ve adaletsiz durumlara dur diyecektir. Türkiye CHP iktidarıyla güzel günler görecektir” dedi. Ali İhsan Haberci 1954 Seyhan/Haydaroğlu mahallesi doğumlu, Karşıyaka lisesi mezunu, evli ve 3 çocuk babasıdır.