“Halkımızın sıkıntılarını biliyoruz”

ALİ BOZ/ELİF HALLAÇOĞLU

Günsel, “İhtiyaç sahibi ailelerimizin sıkıntılarını yakından biliyoruz ve onlara yardımcı olabilmek için elimizden gelen tüm olanakları seferber ederek, ailelerimizin sıkıntılarını ortadan kaldırmak için destek vermeye özen gösteriyoruz.” dedi.

Ramazana ayının başlamasıyla birlikte, Küçük Dikili’de tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere erzak yardımı yapmak için çaba sarf eden CHP Seyhan İlçe yöneticisi ve Küçük Dikili Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Muhsin Günsel şunları söyledi. “ Biz dernek olarak mahallemizde bulunan ihtiyaç sahibi ailelerimiz tespit ettik. Büyükşehir Derman ekipleri ve Seyhan Belediyesi ekipleriyle ve hayırsever insanların desteğiyle birlikte erzak yardımını yapıyoruz. Bu günler dayanışma günüdür.”

Küçük Dikili’de ayrıca çocuklara yönelik çalışmaları da yürüten Muhsin Günsel, şöyle konuştu. “ Mahallemizde bulunan çocuklarımıza yönelik de çalışmalar yapmaktayız. Gençlerimizi spora kazandırmak için mahallemizde sportif faaliyetler yapmaktayız. Çocuklar bizim geleceğimiz ve gençlerimize elimizden geldiği kadar sahip çıkmaya gayret gösteriyoruz. Bu ülke gençlerimizle daha da yükselecektir. Gençlerimize sahip çıkarak uyuşturucu illetinden uzak tutuyoruz. Gençlerimize sahip çıkmak bizlerin asli görevidir.”

Adana’da gençliği, dinamikliği ve yaptığı çalışmalar ile dikkatleri üzerine çeken CHP Seyhan İlçe yöneticisi Muhsin Günsel, parti çalışmaları ile de ilgili olarak, CHP’nin Adana’da iyi bir yerlerde olması için çalışmalar yürüttüğünün altını çizerek, “ Cumhuriyet Halk Partisinin iktidar olması için hem mahallemizde hem de Adana’nın değişik mahallelerinde çalışmalar yürütmekteyiz. Tek amacım partimin iktidar olmasıdır. CHP iktidar olduğu takdirde ülkede yaşanan bu sıkıntılar ortadan kalkacak ve halkımız istediği gibi yaşam şartları oluşacaktır.”