Neşeli Çocuklar Anaokulu’nda “Portakal Çiçeği Karnavalı”

SABİT ÖZKESER / ÖZEL HABERİ

 

Adana’da bu yıl 23-27 Mart 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen Türkiye’nin tek sokak karnavalı olan “Portakal Çiçeği Karnavalı”na yaklaşık bir milyon kişinin katıldığı belirtilirken, bu heyecanı yaşayanlar arasında Özel Seyhan Neşeli Çocuklar Anaokulu da bulunuyor.

KEYİFLİ ANLAR YAŞANDI

Seyhan Devlet Hastanesi arkasında bulunan ve “Sağlam Temel, Parlak Gelecek”  sloganıyla eğitim-öğretim gerçekleştiren Özel Seyhan Neşeli Çocuklar Anaokulu’nda kurucusu Mehmet Erat, Müdür Zinnet Işıl ve öğretmenler Neslihan Özmucur, Burcu Kütük, Aslı Topçil, Pınar  Önalır, Derya Kaya, Gülbahar Bayar, Burcu Bengül ve Gamze Erol’un Portakal Çiçeği Karnavalı’na uygun hazırladıkları kahvaltı eşliğindeki eğlenceli karnavalda çocuklar keyifli anlar yaşadı. Okulun bahçesinde mis gibi kokan turunç ağaçlarının altında Portakal Çiçeği Karnavalı’nda çocuklarının yaşadığı keyiften aileler de mutlu olurken, “Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz” dediler.

ÖZEL SEYHAN NEŞELİ ÇOCUKLAR ANAOKULU

Özel Seyhan Neşeli Çocuklar Anaokulu, Adana’nın Seyhan ilçesinde hafta içi tam gün hizmet vermektedir. Neşeli Çocuklar Anaokulu, değişime ve gelişime açık, sorumluluk bilinci yüksek, çok yönlü, kendini rahatça ifade edebilen, sağlıklı bireyler yetiştirmeyi hedeflemektedir. Tecrübeli öğretmen kadrosu ile öğrenciler ile birebir iletişim kurularak onların ilgi ve yetenek alanları tanınmakta, çocuklar buna göre yönlendirilmektedir. Özel Seyhan Neşeli Çocuklar Anaokulu’nda öğrencilerin çok yönlü gelişiminin desteklenmesi için yoğun İngilizce, çocuk yogası, jimnastik, bale, dans, satranç, akıl ve zeka oyunları, resim, müzik, orff çalışması, drama dersleri programına eklemiş olup parkur etkinlikleri, sosyal ve kültürel faaliyetlere yer verilmektedir. Bunlara ek olarak öğrencilerin psikolojik gelişiminin takibi için uzman pedagog desteği verilmektedir. Özel Seyhan Neşeli Çocuklar Anaokulu’nda öğrenciler, aylık mutfak etkinliklerine dahil olarak kurabiye, kek, pasta hazırlamakta ve günlük yaşam becerilerini geliştirmektedir. Okul binasında 5 sınıf, 1 oyun odası, 7 tuvalet, 1 mutfak, 1 yemek odası, 1 uyku odası, 1 bale-jimnastik odası bulunmaktadır. Anaokulu bahçesinde ise çocuk parkı, oyun alanı, doğal hobi bahçesi ve kum havuzu mevcuttur.